Dette fyrer opp under utro-ryktene

Jada Pinkett Smith overrasket i string-bikini på Hawaii.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At Jada Pinkett Smith har fylt 42 år var det ingen som kunne gjettet da hun viste sin supertrente bikinikropp på ferie på Hawaii.

Skuespilleren, som har to barn med Will Smith, koste seg på stranden sammen med sønnen Jaden og datteren Willow. Tobarnsmoren hadde vaskebrettmage og viste frem sin trente rumpe i en string-bikini.

Jada, Jaden og Williow dro på Hawaii-ferie under thanksgiving-feiringen, men Will Smith var ikke med på reisen. Bruddryktene har lenge florert rundt paret, som har vært gift i 15 år, og det flere kilder hevder at Will og Jada er i ferd med å gå fra hverandre.

Smith skal ifølge amerikanske medier ha vært utro, og nå spekuleres det i om Jada viser frem superkroppen for å gjøre ektemannen sjalu.

Paret har vært gift i 15 år, men den siste tiden skal det ha vært vanskeligheter i forholdet.

- Forholdet har vært ansett for å være et av Hollywoods mest solide, men det har ikke virket sånn den siste tiden. Alt har vært skikkelig anspent i flere måneder, fortalte en kilde til Radaronline i høst.

Forholdet skal ha vært så anstrengt at Jada flyttet inn til broren sin Caleeb i Los Angeles, mens Will spilte inn filmen «Focus» i New Orleans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.