Dette frieri-bildet lurte alle

- Jeg kunne ikke motstå fristelsen, sier Eddie Cibrian om bildet med kjæresten LeAnn Rimes.

LURTE ALLE: Eddie Cibrian lurte mange til å tro at han hadde fridd til countrystjernen LeAnn Rimes da han la ut dette bildet av de to på sin Twitter-side mandag.
LURTE ALLE: Eddie Cibrian lurte mange til å tro at han hadde fridd til countrystjernen LeAnn Rimes da han la ut dette bildet av de to på sin Twitter-side mandag. Vis mer
SEHER.NO: Countrystjernen LeAnn Rimes (28) og skuespilleren Eddie Cibrian (37) - kjent fra blant annet «Den tredje vakten» og «CSI: Miami» - skapte skandale da det i mars 2009 begynte å svirre rykter om at de to - som begge var gift på det aktuelle tidspunktet - hadde falt for hverandre under innspillingen av filmen «Northern Lights».

I juni og oktober i år var skilsmissene et faktum og bryllupsryktene har allerede begynt å svirre rundt det forelskete paret.

Mange trodde derfor at Eddie og LeAnn var klare for en ny tur til presten, da førstnevnte la ut et bilde av seg selv på kne foran den blonde countrystjernen mandag.

«Jeg kunne ikke motstå fristelsen...», var den kryptiske meldingen under bildet på Eddies Twitter-side, som raskt gikk som en farsott over internett.

En kilde nær paret hevder imidlertid at «frieriet» kun var en spøk i anledning feiringen av høytiden Halloween.

- De er ikke forlovet, det var bare litt Halloween-moro, sier kilden til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette var en forferdelig tabbe