Justin og Hailey Bieber:

Dette førte dem sammen igjen

Hailey Bieber røper hvordan hun fikk ektemannen på kroken.

PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix
PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Justin Bieber (26) ble koblet til Hailey Bieber (23) i 2018, hadde de to år tidligere hatt en kort romanse.

Da de gikk fra hverandre innledet både Justin og Hailey, som den gang het Baldwin til etternavn, nye forhold, før de ble gjenforent. Siden har ting gått i rekordfart for paret.

Bare noen måneder etter at romanseryktene begynte å svirre, ble de forlovet. To måneder senere spekulerte amerikanske medier på om duoen hadde giftet seg i all hemmelighet, før Justin i et innlegg på Instagram bekreftet giftermålet.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Nå røper Hailey hva som førte til at de gjenopptok kontakten.

Imponert av partytriks

Forrige uke gjestet hun Jimmy Fallons (45) talkshow, der hun ifølge kjendisbloggen Perez Hilton fortalte at hun ble ringt av Justin da hun gjestet samme talkshow i 2018.

Den gang viste 23-åringen sitt beste partytriks - som er å åpne en flaske med tennene. En av dem som ble imponert, var Justin Bieber.

Se partytrikset i videoen under:

FORLOVET: Justin Bieber og Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Vi forklarer. Video: CNN Vis mer

- Dagen etter intervjuet ble sendt, fikk jeg en telefon fra en viss person. Og det var litt sånn: «Hei, hvordan går det? Jeg så deg hos Jimmy Fallon i går. Du så veldig bra ut. Jeg elsket trikset du gjorde. Jeg hadde ingen aning om at du kunne gjøre det. Det var så kult», sier modellen.

- Og nå er jeg gift med den personen, legger 23-åringen til.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Videre sier hun at Jimmy Fallon får litt av æren for at hun fant tilbake til ungdomskjæresten, før talkshow-verten svarer på et humoristisk vis:

- Tusen takk. Man skulle tro jeg ville blitt invitert i bryllupet.

Storslagen fest

Med andre ord var ikke Jimmy Fallon blant gjestene da Hailey og Justin giftet seg for andre gang i månedsskiftet i begynnelsen av mai i fjor. Da var de allerede gift «på papiret», men inviterte til stor fest.

Bryllupsfesten foregikk på hotellet Montage Palmetto Bluff i den amerikanske delstaten Sør-Carolina, og flere profilerte stjerner var invitert - deriblant Kylie Jenner, (22), Kendall Jenner (24), Jayden Smith (21) og Camila Morrone (22).

Flere av bryllupsgjestene delte bilder fra festen i sosiale medier, men fansen måtte vente en uke før de fikk se bilder av brudens kjole, designet av Virgil Abloh.

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

- Takk for at du satte min visjon ut i live og lagde min drømmekjole. Du og ditt team er fantastiske og jeg er for alltid takknemlig for at jeg fikk bære din vakre kreasjon, skrev Hailey til et av bildene på Instagram.

Modellen kunne også røpe en helt spesiell detalj ved antrekket, da sløret var brodert med teksten: «Til døden skiller oss ad» i blondene.

LES OGSÅ: Her går det galt for stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer