Justin og Hailey Bieber:

Dette førte dem sammen igjen

Hailey Bieber røper hvordan hun fikk ektemannen på kroken.

PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix
PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Justin Bieber (26) ble koblet til Hailey Bieber (23) i 2018, hadde de to år tidligere hatt en kort romanse.

Da de gikk fra hverandre innledet både Justin og Hailey, som den gang het Baldwin til etternavn, nye forhold, før de ble gjenforent. Siden har ting gått i rekordfart for paret.

Bare noen måneder etter at romanseryktene begynte å svirre, ble de forlovet. To måneder senere spekulerte amerikanske medier på om duoen hadde giftet seg i all hemmelighet, før Justin i et innlegg på Instagram bekreftet giftermålet.

Nå røper Hailey hva som førte til at de gjenopptok kontakten.

Imponert av partytriks

Forrige uke gjestet hun Jimmy Fallons (45) talkshow, der hun ifølge kjendisbloggen Perez Hilton fortalte at hun ble ringt av Justin da hun gjestet samme talkshow i 2018.

Den gang viste 23-åringen sitt beste partytriks - som er å åpne en flaske med tennene. En av dem som ble imponert, var Justin Bieber.

Se partytrikset i videoen under:

- Dagen etter intervjuet ble sendt, fikk jeg en telefon fra en viss person. Og det var litt sånn: «Hei, hvordan går det? Jeg så deg hos Jimmy Fallon i går. Du så veldig bra ut. Jeg elsket trikset du gjorde. Jeg hadde ingen aning om at du kunne gjøre det. Det var så kult», sier modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer