- Dette forholdet kom brått på

Den tidligere TV-bonden visste ingenting om den nye «Jakten»-romansen.

BRØT KONTAKTEN: - Vi brøt mer eller mindre kontakten etter turen til Praha, og jeg ser ingen grunn til å varsle Calle når jeg nå har fått meg kjæreste, sier Grete Nordengen til Seher.no. Foto: TV 2
BRØT KONTAKTEN: - Vi brøt mer eller mindre kontakten etter turen til Praha, og jeg ser ingen grunn til å varsle Calle når jeg nå har fått meg kjæreste, sier Grete Nordengen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag kunne Se og Hør melde at en av årets «Jakten på kjærligheten»-bønder, Jostein Sundby, har funnet kjærligheten med Grete Nordengen, som var Calle Breens utvalgte frier i fjorårets «Jakten».

- Ingen er bedre enn Grete. Nå er jakten over for min del, sa Jostein til bladet.


De to skal ha møttes tilfeldig etter innspillingen av programmet.

Forholdet mellom Jostein og Grete ble omtalt på flere nettsteder tirsdag. Men Calle Breen, som aldri ble kjæreste med Grete etter «Jakten» i fjor, blir mildt sagt overrasket når Seher.no konfronterer ham med nyheten onsdag.

- Hva? Har hun blitt sammen med blåbærbonden? Det har jeg ingen kommentar til, dette kom brått på, sier han til Seher.no.

Calle, som opprinnelig heter Carl Hilmar Breen, tok i fjor med seg Grete på tur til den tsjekkiske hovedstaden Praha. Til Seher.no avslørte Grete i fjor at det var Calle som var den største årsaken at det ikke ble romantikk på øverste hylle den gang.

- Det var mest ham, jeg var nok mer interessert enn hva han var. Men jeg har fordøyd det etterpå, og synes det er greit at det ble som det ble, fortalte Nordengen til Seher.no da.
 
Breen ber Seher.no om å ringe ham opp igjen etter at han har tenkt litt over nyheten om Gretes nye kjærlighetsforhold.
 
- Ring meg om halvannen time, jeg har liksom ikke fått tenkt over saken, forteller han.

Etterpå har han ikke villet svart på Seher.nos henvendelser. Det har derimot Grete Nordengen, som kan fortelle at hun nesten ikke har hatt kontakt Calle etter turen de var på i 2009.
 
- Vi brøt mer eller mindre kontakten etter turen til Praha, og jeg ser ingen grunn til å varsle ham når jeg nå har fått meg kjæreste. Jeg har ikke tenkt noe mer over meg og Calle, og det er jeg sikker på at ikke han gjør også, sier hun til Seher.no.

I februar ble det kjent at Calle Breen har funnet lykken med 44 år gamle Kari Steinlein.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: