- Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv

Sylvester Stallone om sønnens død.

KNUST: Sylvester Stallone er opptatt av at spekulasjonene rundt sønnen Sage Stallone skal stoppe. Her er de to sammen i en scene fra Rocky V. Foto: All Over Press
KNUST: Sylvester Stallone er opptatt av at spekulasjonene rundt sønnen Sage Stallone skal stoppe. Her er de to sammen i en scene fra Rocky V. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eldstesønnen til «Rocky»-skuespiller Sylvester Stallone (66) fle fredag funnet død i sitt hjem i Los Angeles.

Etter dødsfallet til Sage Stallone har det vært en rekke rykter om hva 36-åringens dødsfall skyldes.  Nå snakker hans far Sylvester Stallone for første gang om sønnens død.

- Når foreldre mister et barn – er det ingen større smerte. Derfor ber jeg folk å respektere min talentfulle sønns minne og ha medfølelse med hans kjære mor Sasha, sier Sylvester Stallone til TMZ.

Skuespilleren, som spilte sammen med sin sønn i Rocky V i 1990, ber nå folk stoppe spekulasjonene rundt sønnens død.

- Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv. Sage var vårt første barn og var sentrum i universet, og jeg ber derfor ydmykt om at alle lar min sønns minne og sjel være i fred, sier en sorgtung Stallone til nettsiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han bodde i en svinesti

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer