Kylie Jenner:

Dette forberedte henne på karantene

Kylie mener spesielt én opplevelse gjorde henne rustet til karantene.

KARANTENE: Kylie Jenner har i likhet med mange andre i verden satt seg selv i frivillig karantene for å forhindre smitte av coronaviruset. Foto: NTB scanpix
KARANTENE: Kylie Jenner har i likhet med mange andre i verden satt seg selv i frivillig karantene for å forhindre smitte av coronaviruset. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Millioner av mennesker sitter i karantene for å forhindre smitte av coronaviruset, som preger hele verden. Blant dem finnes selvfølgelig også kjendiser, og flere av dem deler flittig tips og erfaringer via sosiale medier om hvordan det er å distansere seg fra omverdenen.

For mange kan det å være atskilt fra andre mennesker oppleves som psykisk krevende, mens andre ikke lider noen nød.

En av dem som ikke virker å ha store problemer med å holde seg borte fra det sosiale, er Kylie Jenner (23). I snart to uker har hun isolert seg i sitt eget hjem sammen med datteren Stormi (2).

Var forberedt

Det er ingen hemmelighet at Kylie lever et liv i luksus, men det er derimot ikke bare derfor sminkemogulen etter forholdene har det relativt bra.

På en Instagram-historie kunne hun nemlig forrige uke røpe at det er en spesiell periode i livet hennes som hjalp å forberede henne på lignende omstendigheter vi nå står midt oppi.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er på dag åtte. Graviditeten min forberedte meg på dette. Jeg forlot ikke hjemmet mitt på mange måneder, skrev hun, ifølge danske Se og Hør.

Da graviditetsryktene først fikk fart høsten 2017, bekreftet aldri Kylie eller resten av familien at hun ventet barn. Spekulasjonene skapte riktignok overskrifter i verdenspressen, og sultne paparazzifotografer forsøkte iherdig å få et bilde av den antatte vordende mammaen.

LØSE KLÆR: Dette bildet er tatt i slutten av juni i 2017, rett før Kylie forsvant fra offentligheten som følge av graviditeten sin. Foto: NTB scanpix
LØSE KLÆR: Dette bildet er tatt i slutten av juni i 2017, rett før Kylie forsvant fra offentligheten som følge av graviditeten sin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det ble imidlertid raskt vanskelig, da tv-stjernen etter hvert forsvant fra offentligheten.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I perioden var Kylie fortsatt aktiv på sosiale medier, men hun viste aldri frem noen gravidmage, og svarte heller ikke på alle spekulasjonene. Samme år uteble hun også fra familiens populære julekort, noe som ytterligere kastet ild på bålet.

Gravidryktene viste seg til slutt å stemme, og da hun i februar 2018 fødte en velskapt datter, beklaget hun samtidig overfor fansen at hun hadde holdt dem i skyggen.

Senere kom det frem at milliardæren hadde holdt seg inne i sitt eget hjem, fordi hun ønsket å holde graviditeten for seg selv, blant annet for å unngå stress og for å nyte reisen.

Og det er nettopp denne selvisolasjonen 23-åringen nå mener har forberedt henne på karantenen hun i dag sitter i sammen med vesle Stormi - uten fysisk kontakt med resten av Kardashian/Jenner-klanen.

Har ikke sett hverandre

Kylie er imidlertid ikke det eneste familiemedlemmet som tar virussituasjonen alvorlig. Storesøster Kim Kardashian West (39) delte forrige uke et bilde av seg og Khloé Kardashian (35) på sosiale medier, og her avslørte hun at hun og søsteren ikke har sett hverandre på en stund.

- Jeg organiserte bildene på telefonen min og fant dette, og savner søstrene mine, men vi alle distanserer oss fra sosiale sammenkomster og holder oss borte fra hverandre i separate karantener. Det er vanskelig, men vi må gjøre dette for vår egen sikkerhet og for alle andres. Vær så snill, ikke ignorer alle oppfordringene om å holde dere inne for å forhindre spredning av viruset. Slik vil alle komme seg gjennom dette, skrev hun på sin Instagram.

Også Khloé skal være i karantene. Hun er ifølge People Magazine i selvisolasjon sammen med datteren True (1) og ekskjæresten Tristan Thompson (29).

- Khloé holder seg hjemme med True. De har ikke møtt Trues søskenbarn for å leke, men leker kun i hagen hjemme. Tristan har vært der og har bodd i Khloés hus i noen dager slik at han kan være sammen med True. De er alle friske, forteller en kilde til magasinet.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Kilden fastslår derimot at det ikke er snakk om noen romantisk gjenforening.

- Khloé og Tristan har ikke funnet tilbake til hverandre. Det handler om å samarbeide godt om datteren som er deres største prioritet.

LES OGSÅ: Talkshow-stjernen slaktes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer