FORNØYDE: Anne Marie Ottersen og Glenn Jørgen Sandaker fikk 23 poeng i lørdagens «Skal vi danse»-premiere. Det var de begge fornøyd med. Foto: Scanpix
FORNØYDE: Anne Marie Ottersen og Glenn Jørgen Sandaker fikk 23 poeng i lørdagens «Skal vi danse»-premiere. Det var de begge fornøyd med. Foto: Scanpix Vis mer

- Dette finner jeg meg ikke i

«Skal vi danse»-deltageren varsler kraftige etterspill.

Publisert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-premieren er overstått for skuespiller Anne Marie Ottersen (65) og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Duoen fikk 23 poeng i det første programmet, noe som var midt på treet i premieren.

Men det er noe helt annet enn «Skal vi danse» som har vekket størst oppmerksomhet for 65-åringen den siste uka.

Tirsdag prydet nemlig Ottersen forsiden av kjendisbladet Her og Nå, der tittelen var «Trodde jeg skulle dø». Over to sider inne i bladet forteller skuespiller om hvordan det føles å ha fått livet i gave etter hjernesvulsten som sendte henne på sykehus i påsken 2007.

Til Laagendalsposten ga Ottersen fredag uttrykk for misnøye for saken i Her og Nå. Til Seher.no  bekrefter hun at hun er svært sint over ukebladets hovedoppslag.

- Her og Nå trykket et stort intervju med meg, der de frontet bladet med en sykdomshistorie med meg uten å ha snakket med meg. Og det synes jeg ikke at er ok. Jeg kommer til å ta det opp. Så enkelt er det, sier hun til Seher.no i forbindelse med lørdagens «Skal vi danse»-premiere.

Som en følge av Seher.nos og flere andre mediers oppfølging av saken, publiserte Her og Nå på sine nettsider søndag ettermiddag et lydopptak av deler av intervjuet deres journalist hadde med Ottersen i august. Klippet kan du høre her! (Ekstern link)

Ifølge Laagendalsposten har Ottersen allerede kontaktet en advokat i Norsk skuespillerforbund. Til Seher.no innrømmer hun også at hun kommer til å ta saken videre - på et eller annet nivå.

- Vi får vi vel se etter hvert, men jeg har vært så lenge i denne bransjen og har aldri opplevd noe sånt. Jeg har kanskje vært bortskjemt, for jeg vet jo at andre har vært borte i lignende ting. Det har aldri jeg, men jeg finner meg ikke i det.
 
- Har dette preget deg på trening den siste uka i «Skal vi danse»?

- Nei, du vet, jeg håper at jeg er så proff at jeg bare legger dette bak meg. Det er ikke hovedgreia i mitt liv det der, men jeg kommer til å ta igjen - jeg finner meg ikke i det. At de selger blader på min sykdomshistorie når de ikke har snakket med meg, mener jeg, forteller hun.

Dansepartneren henne, Glenn Jørgen Sandaker, mener derimot at han ikke har sett en spesielt sint Anne Marie Ottersen i uka som har gått.

- På ingen måte. Det er latter fra ende til annen, smiler han.

Etter at saken stod på trykk, tok Ottersen grep, og ringte sjefsredaktør i ukebladet, Rino Rådahl.

- Ja, jeg ringte jo til ham. Han sa at han ikke kunne huske at det var noe intervju med meg der. Jeg sa til ham at de hadde laget et stort intervju med meg som jeg ikke har gjort, men det han sier da holder vel kanskje ikke helt. Det er jo forsiden deres!

- Har noen av Her og Nås journalister kommet bort til deg i dag?

- Nei, det har de ikke. Og det gjør de nok ikke heller, sier Ottersen, som var fornøyd med prestasjonene i «Skal vi danse»-premieren.

- Vi er veldig fornøyde vi altså. Man vet jo aldri, men dette er et godt utgangspunkt for videre - forhåpentligvis - suksesser, sier hun til Seher.no.

Rino Rådahl hevder selv at Ottersens påstander om at han ikke husket saken da hun ringte ham, ikke er korrekte.

- Nei, det er ikke riktig. Jeg fortalte henne: Dette må jeg få sjekket opp, og deretter ringe henne tilbake, sier Rådahl til Seher.no.

Han står ved det som er sagt og gjort fra Her og Nås side, og mener det hele er en ikke-sak.

- Jeg synes dette er uforståelig. Intervjuet ble gjort med diktafon den 10. august under Nationaltheatrets høstlansering. Jeg har selv hørt på det, og intervjuet er korrekt gjengitt. Jeg synes det er trist at Ottersen fremholder sine påstander. Hun skal få en kopi av intervjuet.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Lene Alexandra tror Aylar kan vinneVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer