SNAKKET UT: Jessica avslørte på «The Tonight Show» at dersom bilder av henne blir retusjert, så er det ofte rumpa hennes som får lide.  Foto: All Over Press
SNAKKET UT: Jessica avslørte på «The Tonight Show» at dersom bilder av henne blir retusjert, så er det ofte rumpa hennes som får lide. Foto: All Over Press Vis mer

- Dette fikser de på meg

Jessica Simpson avslører hemmeligheten bak bilde-retusjeringen.

SEHER.NO:  Popstjernen Jessica Simpson (29) har fått mye oppmerksomhet på grunn av forsidebildet hun nylig stilte opp på for motebladet Marie Claire. 
 
Til forskjell fra mange av de andre kjendismodellene bladet har benyttet seg av, valgte nemlig Jessica å ikke få retusjert sitt cover.

Og da sangstjernen gjestet Jay Lenos «Tonight Show» tidligere denne uken, forklarte hun at det var viktig for henne å sende en beskjed til «virkelige kvinner».
 
- Jeg vil at de virkelige kvinnene rundt om i Amerika skal se hvordan virkelige kvinner ser ut. Jeg synes vi ser altfor mange modeller og kjendiser som har blitt retusjert til det perfekte. Det er fint å faktisk se noen uten noen ting, sa stjernen.

Simpson kunne også avsløre hva som oftest blir retusjert på henne, når hun stiller opp på slike bilder.

- Når du ser retusjerte bilder av meg, så har de fjernet føflekkene mine, de tynner ut nesen min og fjerner deler av rumpeballene. Det er synd, for jeg liker rumpeballene mine, sier hun.

Jessica er imidlertid ikke den første som sier ja til å publisere uretusjerte bilder av seg selv.

Tidligere denne måneden offentliggjorde også popprinsessen Britney Spears (28) uretusjerte bilder av seg selv i forbindelse med en reklamekampanje for Candie's.

Under programmet kunne Simpson også avsløre at hun fortsatt er singel.

- Jeg er singel, men jeg er litt ute. Du vet, jeg går ut av og til, privat, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er faktisk hennes kropp