FIKK VONDT: - Det gjorde så vondt i nakken at jeg måtte legge meg ned mellom innspillingene, innrømmer Kristian Valen, som fikk et massivt lag med lateks montert på hodet. Foto: TVNorge
FIKK VONDT: - Det gjorde så vondt i nakken at jeg måtte legge meg ned mellom innspillingene, innrømmer Kristian Valen, som fikk et massivt lag med lateks montert på hodet. Foto: TVNorgeVis mer

Dette fikk Valen til å angre

Parodien endte med nakkeskade og smertehelvete for den norske komikeren.

SEHER.NO: "Valens frokost-TV" har skapt mye latter denne høsten. Men er det én parodi Kristian Valen (35) angrer på, er det parodien av "Luksusfellens" økonomiekspert, Hallgeir Kvadsheim (39), skriver Her og Nå.

TV3-sminkørene monterte nemlig et massivt ekstralag med lateks på hodet til den norske komikeren for å gjenskape likheten mellom de to. Og denne kunne ikke tas av de to dagene innspillingene pågikk.

- Jeg endte hos kiropraktor. Det gjorde så vondt i nakken at jeg måtte legge meg ned mellom innspillingene. Sminkørene måtte holde opp hodet mitt mens jeg spiste, forteller Valen, som innrømmer at det var en vond opplevelse, til bladet.

- Jeg har aldri lidd så mye for kunsten, sier han...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ: - Jeg ble så rasende