RODDE FEIL: Silje Trosten Johnsen rodde feil i onsdagens «Farmen», men fikk beskjed om dette av sin egen stefar. Linn Hege Andersen rodde også feil, men ble ikke varslet... Foto: TV 2
RODDE FEIL: Silje Trosten Johnsen rodde feil i onsdagens «Farmen», men fikk beskjed om dette av sin egen stefar. Linn Hege Andersen rodde også feil, men ble ikke varslet... Foto: TV 2Vis mer

- Dette fikk TV-seere til å reagere

«Farmen»-deltageren ble sjokkert da hun skjønte utfallet.

SEHER.NO: Onsdag var det Silje Trosten Johnsen (23) som måtte ta den tunge veien ut av TV 2-programmet «Farmen», etter to dramatiske konkurranser mot Lillian Lund Jonassen (52) og Linn Hege Andersen (21).

Siljes stefar, Leif Birger Mækinen (53), var allerede kvalifisert til lørdagens semifinale og fikk bivåne de tre hardtkjempende jentene fra «sidelinja» onsdag. Nettopp det fikk Linn Hege og Lillian til å reagere.

Under rokonkurransen rodde nemlig Leif Birgers stedatter feil. 53-åringen ropte til henne for å føre henne på rett spor, uten at de to andre jentene, som ikke fikk være til stede, visste noe som helst. Når Linn Hege litt senere også rodde feil, var både Leif Birger og Silje musestille...

Synes du det er urettferdig at Leif Birger fikk «hjelpe» Silje i onsdagens «Farmen»? Ta avstemmingen til høyre!

Det kunne vært svært avgjørende for hvem som røk ut av onsdagens program, Linn Hege ble nemlig disket fra roingen. Sørlandsjenta kom derimot sterkere tilbake, og slo ut Johnsen i den påfølgende melkespannkonkurransen.

- Etter å ha sett reklamen for programmet fikk dette mange seere til å reagere. Familie og sånn har fortalt meg at de ikke skjønner hvorfor Leif Birger fikk hjelpe til på den måten. Jeg blir frustrert og irritert ved å se ham stå der, sier Linn Hege Andersen til Seher.no.


Ifølge 21-åringen hadde hun selv en ganske rar følelse da hun kom seg til land og satte seg ned sammen med Silje og stefaren. Det var nemlig ingen som sa noe om at hun hadde rodd feil - selv om hun for lengst hadde kommet seg ut av båten.

- Det var veldig rart. Da jeg kom på land, skjønte jeg at det var noe som ikke stemte, de holdt liksom noe tilbake. Jeg ble helt sjokkert da jeg fikk vite hva som hadde skjedd, det var tross alt en gren jeg skulle og burde vinne, forteller hun.


Hun medgir samtidig at hun burde konsentrert seg mer, og at hun selv også har mye av skylda. Men at konkurrentene hennes valgte å holde fullstendig tett - også i etterkant - det hadde hun ikke veldig sansen for.

- Det er ekkelt at en jente som har stått ved din side så lenge ikke sier noe. Men det var vel bare det at hun måtte gripe sjansen for å redde seg selv.

Men det var flere elementer som irriterte den 21 når gamle «Farmen»-deltageren. Under den avgjørende melkespannkonkurransen benyttet nemlig den eneste gjenværende mannlige deltageren sjansen til å ta ordet igjen, denne gangen ved å si til stedatteren at motstanderen hennes slet litt.

 
- Jeg har drevet mye med sport. Og som sportsjente synes jeg det var usportslig. Det er usportslig fordi jeg faktisk ikke var sliten - jeg kunne holdt spannene i ti minutter. Jeg kjenner at jeg blir litt irritert.

- Hva synes du om at produksjonen lar Mækinen ta en så aktiv rolle i å hjelpe Silje?

- Det har jeg ingen formening om. Men de visste jo uansett ikke at de kom til å komme så langt begge to, sier Linn Hege Andersen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter