Dette fikk publikum til å sperre opp øynene

- Jeg synes det er ergelig når alt blir litt for «slutty», mener dansk musiker om Lene Nystrøm nye, sexy stil.

BEVISST ELLER UBEVISST? - Jeg går ikke inn for å være hverken mer eller mindre sexy enn jeg har vært før, sa Lene Nystrøm til Seher.no i juni. Slik så hun ut under en konsert i Danmark nylig. Foto: Jørn Deleuran/Scanpix
BEVISST ELLER UBEVISST? - Jeg går ikke inn for å være hverken mer eller mindre sexy enn jeg har vært før, sa Lene Nystrøm til Seher.no i juni. Slik så hun ut under en konsert i Danmark nylig. Foto: Jørn Deleuran/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Lene Nystrøm fra Elles sommerfest nederst i saken!

SEHER.NO: Publikum ved helgens Bork Havn Musikfestival i Danmark sperret opp øynene da popkvartetten Aqua avsluttet festen med et show som var langt ut over det helt vanlige. 

Ikke bare var musikken og bandet i en høyspent stemning. I front var også den norske sangstjernen Lene Nystrøm mer sexy antrukket enn noensinne. Og Lenes kostyme fikk med god grunn både publikummere og fotografer til rive å snappe noen bilder av henne, skriver Berlinske Tidende.

Nystrøms stil lå midt imellom Lady GaGa, Joan Jett, Pink, Marilyn Manson og punk-musikk anno 1979. Ifølge BT spør mange seg nå om hun Aqua med sin vokalist i spissen gikk over grensen. Forandringen var nemlig sjokkerende for noen av bandets fans.

Da gruppa innledet karrieren med deres store internasjonale gjennombrudd, «Barbie Girl», i 1994 var Lene Nystrøm også frekk i stilen. Likevel: Hun var mer sporty enn sexy. Men kommunikasjons- og livstilsekspert i Danmark, Henrik Byager, er likevel positiv til forvandlingen.

- Jeg synes bare at hun ser fantastisk ut. Og mer enn det er det ikke å si om den saken, sier han til avisen.

Alle er imidlertid ikke helt enig i det synspunktet.

- Det virker nesten ikke panisk... Neida, for å være helt ærlig synes jeg at det er ergelig når alt blir litt for «slutty», mener sanger i gruppa D.A.D, Jesper Binzer.

«Slutty» eller ei: Til Seher.no har den norske 37-åringen tidligere uttalt at hun ikke har godt inn for å være mer sexy enn tidligere.

- Nei, jeg uttrykker meg gjennom historien på alle mulige måter. Hvis man ser meg på scenen og bare ser et bilde kan man godt forestille seg det i et spesielt univers. Jeg har alltid opptrådt på min særegne, rocke-aktige måte. Så når du ser det, henger det mer sammen med musikk og stil og det hele. Jeg går ikke inn for å være hverken mer eller mindre sexy enn jeg har vært før, sa Lene Nystrøm til Seher.no under magasinet Elles sommerfest i juni.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: På motefest i kjole til 200 kroner  

Se video med Lene Nystrøm fra Elles sommerfest her:[obj:media:9794]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer