Dette fikk Jagger til å forfølge Angelina

- Han begynte nesten å gråte av desperasjon etter å få møte henne igjen.

MOVES LIKE JAGGER: I videoen til sangen «Anybody Seen My Baby» stripper den da 22 år gamle Angelina Jolie ned til undertøyet foran MicK Jagger og resten av The Rolling Stones. Foto: Fra videoen
MOVES LIKE JAGGER: I videoen til sangen «Anybody Seen My Baby» stripper den da 22 år gamle Angelina Jolie ned til undertøyet foran MicK Jagger og resten av The Rolling Stones. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rolling Stones-vokalist Mick Jagger (68) er kjent for sitt dametekke, men en superstjerne som ikke har latt seg forføre av den godt voksne rockeren, er Angelina Jolie (37), ifølge en ny bok.

I den nye biografien «MICK: The Wild Life and Mad Genius of Jagger» - som er delvis gjengitt på nettsiden til New York Daily News - hevder Lauren Taines, en venn av Jolies mor, at Jagger skal ha falt pladask for den 32 år yngre da de møttes under en musikkvideoinnspilling i 1997.

I videoen til låten «Anybody Seen My Baby» stripper Jolie ned til undertøyet foran Stones-medlemmene, før hun vandrer lettkledd rundt i trafikken på Manhattan.

Tryglet om møte
«Angelina, det er Mick, ring meg», «Miss Jolie, hvorfor svarer du meg ikke?» og «Angelina, jeg må snakke med deg, ring meg» er bare noen av beskjedene Jagger skal ha lagt igjen på «Wanted»-stjernens telefonsvarer, ifølge boken.

At Jolie - som i dag er forlovet med Brad Pitt - på det aktuelle tidspunktet var gift med «Trainspotting»-skuespilleren Johnny Lee Miller (39), skal ikke ha hindret Jagger fra å prøve seg.

- Han begynte nesten å gråte av desperasjon etter å få møte henne igjen, sier Taines i boken.

Mick Jagger, som i 1997 fortsatt var gift med modellen Jerry Hall, skal ha sagt til venner at han var interessert i Jolie fordi «hun skremte ham litt».

Ble oppmuntret av Jolies mor
Taines hevder Jagger også skal ha gitt Jolie øreringer verdt mer enn 30 000 kroner for å sjarmere henne.

Jolies mor Marcheline Bertrand, som døde i 2007 , skal ha oppmuntret Jagger til å prøve seg på hennes gifte datter.

- Hun mente Mick kunne lære henne noe om det å være berømt, sier Taines i boken.

Etter lang tid med masing, skal Jagger ha fått ønsket sitt oppfylt.

Men Jolie skal ikke ha blitt imponert etter møtet med rockelegenden i Florida, og nektet senere igjen å ta telefonene hans.

Til tross for flere forsøk på å få Jolie til å besøke ham under Stones' verdensomspennende «Bridges of Babylon»-turné skal Jagger ha blitt møtt med en skulder.

Forsøkene skal ha dødd ut etter 1999, da Jerry Hall valgte å skille seg fra rockeren, i tillegg til at det ble kjent at han ventet barn med en elskerinne, den brasilianske modellen Luciana Morad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ber datteren tilgi voldelig eks-kjæreste

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer