Dette fikk han ikke lov til av Bård

- Da måtte jeg gå til Else Kåss Furuseth, sier Harald Eia.

Publisert
SETTER GRENSENE: Det er Bård Tufte Johansen som setter grensene for hva Harald Eia får lov til å gjøre i Brille. Foto: TVNorge
SETTER GRENSENE: Det er Bård Tufte Johansen som setter grensene for hva Harald Eia får lov til å gjøre i Brille. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: Til våren er Harald Eia og Bård Tufte Johansen tilbake med en ny sesong av «Brille» på TVNorge.

Den siste tiden har Eia gjort en del stunt på TV av det kroppslige slaget. Blant annet tisset han i buksa i en «Brille»-episode. I tillegg lot han seg prostata-testes i TV 2-programmet «Else».

- Jeg blir ikke flau. Den egenskapen mangler jeg. Jeg er personlighetsmessig svakt utstyrt når det gjelder skam og selvbevissthet. Jeg har ikke vokst opp i Iran, der man lærer at man skal skamme seg og passe på hva andre synes. Så kultur og personlighet har gitt denne skamløse personen her, som ikke ville fungert i noe annet samfunn enn det norske, sier Eia til Seoghør.no.

Selv forklarer Eia at han ikke har noen grenser når det kommer til hva han kan gjøre på TV. Grensen er det Bård som setter.

- Bård har en grense. Jeg konfererer med Bård. Hvis han sier: «Ikke gjør det» så gjør jeg det ikke. Jeg har nok kommet med tusenvis av forslag som han har satt en stopper for. Han ville blant annet ikke at jeg skulle sjekke prostata i «Brille», så da måtte jeg gå til Else Kåss Furuseth.

Artikkelen fortsetter under bildet...Kroppslig blir det også i den kommende «Brille»-sesongen.

- Vi skal fokusere enda mer på kropp. På hjerne, nervesystem, fordøyelsessystem, lymfe og immunforsvar. Det kan aldri bli nok fysisk. Vi vil at folk skal skjønne hvorfor det gjør så godt å ligge sammen, etter at de har sett på TV. Hvorfor gjør det ikke vondt? sier Eia til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Eia sjekket prostataen på TV

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer