STO FREM: Sturla Berg-Johansen sto frem som homofil på scenen under hans eget show. Nå forteller han hvorfor. Foto: SCANPIX
STO FREM: Sturla Berg-Johansen sto frem som homofil på scenen under hans eget show. Nå forteller han hvorfor. Foto: SCANPIXVis mer

Dette fikk ham til å stå fram

- Den dagen ble starten på oppturen min...

SEHER.NO: Sturla Berg-Johansen er en av gjestene i Thomas Leikvolls nye TV 2-program "Helt Ærlig". Komikeren og skuespilleren sto frem som homofil på scenen under hans eget show i februar, og som gjest hos Leikvoll forteller han hvorfor.

- Jeg hadde en plundrete periode med å erkjenne og akseptere dette selv. Og så ser jeg Michael Stipe fra R.E.M. stå fram som homofil. Den dagen ble starten på oppturen min, sier han ifølge Dagbladet.


- Musikken hans er like bra, og han er like kul. Alt er det samme bortsett fra at han går til sengs med en mann i steden for en dame. Så jeg tenkte at jeg hadde lyst til å blåse dette for min egen del også.

Berg-Johansen er for tiden i et forhold med journalisten Morten Hegseth. Og han er fast bestemt på at dette ikke vil bli noe kortvarig forhold.

- Det kan jeg bekrefte at ikke skjer nå.

"Helt Ærlig" har premiere på TV 2 21. desember, og Berg-Johansen forteller som gjest ut også om sine tidligere narkotika- og alkoholproblemer.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Deilig å være på beina igjen