KJEMPER OM ÉN MANN: Sølvi J. Heggdal (til venstre) er fortsatt med i kampen om TV-bonden Calle Breens gunst. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
KJEMPER OM ÉN MANN: Sølvi J. Heggdal (til venstre) er fortsatt med i kampen om TV-bonden Calle Breens gunst. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

Dette fikk folk til å reagere

- Men heldigvis fikk jeg skjult det vesentlige, forteller Jakten-frieren.

SEHER.NO: I TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten" har de fire TV-bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær hver tre friere igjen å velge mellom.

Tidligere har Seher.no skrevet at en av Calles friere, Sølvi J. Heggdal (43), stilte med et noe dristig klesvalg da hun skulle flytte inn på gården hans. På kroppen hadde hun nemlig utstyrt seg med et ekte countryantrekk, med et kort dongeriminiskjørt og lange boots, noe som gjorde at hun følte seg sikker på at folk kom til å reagere.

- Jeg regner med at folk reagerer - fordi jeg kanskje er litt annerledes i den settingen. Jeg skulle tross alt på en gård, og ble kledt opp i countrystil. Produsenten syntes det var artig, og da tenkte jeg bare "skitt au"! fortalte Sølvi til Seher.no i oktober.

Og reagerte - det har folk gjort til gangs. Men den 43 år gamle Molde-kvinnen understreker at samtlige reaksjoner har vært positive.

- Veldig mange tror skjørtet var kortere enn det var. Til og med mamma syntes det, men da jeg viste det til henne innrømmet hun at "Nei, det var jo ikke så kort likevel", sier den blide "Jakten"-friere til Seher.no.

Sølvi tror hun vet grunnen til at skjørtet kanskje virket kortere enn hva det var i virkeligheten.

- Når man sitter på en hest blir det jo kort. Man drar det ned når man sitter der, men det glir jo opp igjen! Men heldigvis klarte jeg å skjule det vesentlige, flirer hun.

- Hvilke reaksjoner har du fått?

- Ingen av dem har vært ufine, og meldingene kommer oftest fra mannfolk. Folk skriver at de gleder seg til å se hva jeg har på meg neste gang, mens de også sier at det er bra jeg tør å skille meg ut. "Fortsett å gå i skjørt du, ikke hør hvis andre sier noe annet", det er slike meldinger som tikker inn, forteller 43-åringen, som får flere henvendelser hver dag.

- Mange er anonyme, de oppgir ikke navn og har uregistrerte numre. Dem orker jeg ikke lenger å svare. Dert har med folkeskikk å gjøre, sier hun til Seher.no.

I mandagens episode av "Jakten på kjærligheten" måtte Heggdal - dog noe ufrivillig - posere i bikini foran kamera da hun skulle opp i badekaret, der Calle Breen ventet.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten