«Farmen kjendis»:

Dette fikk du ikke se

Det ble et kort opphold på «Farmen kjendis» for Tomine Harket. Nå røper hun hva vi ikke fikk se på TV.

SLÅTT UT: Etter en maktoppvisning fra Kjersti Grini var det Tomine Harket som måtte takke for seg søndag kveld. Foto: TV 2
SLÅTT UT: Etter en maktoppvisning fra Kjersti Grini var det Tomine Harket som måtte takke for seg søndag kveld. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en uke av «Farmen kjendis» er passert, og nok en deltaker måtte pakke bagen å vende snuten mot «Torpet»-gården. Søndag kveld var det artist Tomine Harket (28) som trakk det korteste strået, etter at tidligere håndballspiller Kjersti Grini (50) viste muskler med sleggen.

At Harket skulle ut i tvekamp hadde hun imidlertid visst lenge.

- Fikk panikk

Tidligere denne uken kom hun og stjernekokk Ole Martin Alfsen inn på gården som utfordrere. De andre deltakerne skulle da bestemme hvem av dem som fikk bli, og hvem som måtte dra videre til «Torpet».

Harket forteller til Se og Hør at hun relativt raskt fikk vite at hun var den som kom til å få bli, og dermed også ville bli valgt som førstekjempe. Hun valgte da å møte Grini i den avgjørende kampen.

- Jeg tok det valget fordi jeg følte det var det flertallet ønsket. Det var en tett gruppe og alle var gode venner, hvor ingen ville at noen skulle ryke, men om det skulle være noen hadde det ikke gjort noe om det var Kjersti. Det var veldig klart og tydelig helt fra jeg kom inn, forklarer Harket, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer