«Farmen kjendis»:

Dette fikk du ikke se

Det ble et kort opphold på «Farmen kjendis» for Tomine Harket. Nå røper hun hva vi ikke fikk se på TV.

SLÅTT UT: Etter en maktoppvisning fra Kjersti Grini var det Tomine Harket som måtte takke for seg søndag kveld. Foto: TV 2
SLÅTT UT: Etter en maktoppvisning fra Kjersti Grini var det Tomine Harket som måtte takke for seg søndag kveld. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en uke av «Farmen kjendis» er passert, og nok en deltaker måtte pakke bagen å vende snuten mot «Torpet»-gården. Søndag kveld var det artist Tomine Harket (28) som trakk det korteste strået, etter at tidligere håndballspiller Kjersti Grini (50) viste muskler med sleggen.

At Harket skulle ut i tvekamp hadde hun imidlertid visst lenge.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Fikk panikk

Tidligere denne uken kom hun og stjernekokk Ole Martin Alfsen inn på gården som utfordrere. De andre deltakerne skulle da bestemme hvem av dem som fikk bli, og hvem som måtte dra videre til «Torpet».

Harket forteller til Se og Hør at hun relativt raskt fikk vite at hun var den som kom til å få bli, og dermed også ville bli valgt som førstekjempe. Hun valgte da å møte Grini i den avgjørende kampen.

- Jeg tok det valget fordi jeg følte det var det flertallet ønsket. Det var en tett gruppe og alle var gode venner, hvor ingen ville at noen skulle ryke, men om det skulle være noen hadde det ikke gjort noe om det var Kjersti. Det var veldig klart og tydelig helt fra jeg kom inn, forklarer Harket, og legger til:

- Jeg fikk jo helt panikk da og tenkte «hva er det jeg har gjort, nå må jeg stå her på TV og drite meg ut og prøve å slå Kjersti Grini i slegge». Det er jo helt sinnssykt pinlig. Det hadde vært så rått og vunnet, for da hadde jeg virkelig fortjent min plass.

JEVNT: Det er en jevn kunnskapskonkurranse som avgjør hvem som tilslutt må forlate «Farmen Kjendis». Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Kastet inn sjokolade

Årets «Farmen kjendis»-sesong har vekket stor oppsikt, og foreløpig bydd på både fylleskandale, kebabsmugling og stjeling på markedet. Nå forteller også den utslåtte deltakeren om en hendelse på gården som ikke blir vist på TV.

Et par dager etter at hun og Alfsen ankom gården fikk deltakerne nemlig et gledelig besøk av en ungdomsgjeng.

- Jeg husker bare at jeg så at folk begynte å løpe nedover og så var det noen barn som sto og kastet inn sjokolade.

- Det var ingen som hadde vært i kontakt med dem, men de hadde bare funnet ut at vi spilte inn «Farmen» og så ville de hjelpe.

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

Harket forteller at siden hun nettopp hadde kommet inn så var ikke den sjokoladen så viktig for henne, men at hun skjønner godt at de andre deltakerne hev seg over godsakene.

- Det skjedde så kjapt, og da så jeg hvor sjukt det var at sjokolade betydde så mye.

Hun understreker imidlertid at denne episoden ikke hadde noe med den mye omtalte smuglingen å gjøre.

Brøt sammen

Selv om det ble et kort gårdsopphold for artisten, rakk hun likevel å få med seg noen opplevelser, både fine og litt tøffe.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

I tirsdagens episode fikk seerne se at det ble en tøff start på dagen for den nyankomne artisten. Hun, Ingrid Simensen (28), Niklas Baarli (32) og Isak Dreyer (27) har nettopp våknet og skal til å stå opp og begynne dagen, da førstnevnte bryter ut i tårer og sier hun ikke vil være der lenger.

- Det ble mye tårer, mer enn det som kommer fram på TV. Det ble et lite sjokk å se folk du kjenner fra før være helt annerledes, fordi de blir så påvirket av å være der inne, forklarer hun.

TRØST: Ingrid Simensen trøster Tomine Harket når det blir litt tøft. De to ble gode venner inne på gården. Foto: TV 2
TRØST: Ingrid Simensen trøster Tomine Harket når det blir litt tøft. De to ble gode venner inne på gården. Foto: TV 2 Vis mer

Mens Simensen går bort og trøster Harket, velger Baarli og Dreyer heller en annen tilnærmingsmåte. De klør seg i hodet, begynner å le og ser oppgitt mot kameraet. Etterpå sier Baarli at hun må ta seg sammen.

NULL STØTTE: Det var ingen støtte å få fra Nikas Baarli og Isak Dreyer. Foto: TV 2
NULL STØTTE: Det var ingen støtte å få fra Nikas Baarli og Isak Dreyer. Foto: TV 2 Vis mer

- Det jeg synes er litt sjukt er Niklas sin reaksjon til kamera. Det var så teit og det var ikke sånn det var. Han vet veldig godt at jeg ble møtt med en vegg av informasjon og andre ting, og at det var bare dritrart - det visste alle. Alle hadde forståelse for det, inkludert Niklas, så det at han sitter og sier «skjerp deg» er bare for TV.

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

- Jeg så episoden med Ingrid, og da snakket vi om hvor irriterende det var at Isak og Niklas sto der og prøvde å gjøre narr av det. Det var det siste jeg trengte. Det jeg trengte var å få lov til å reagere. Og det er jo ingen som ser på som vet hva jeg går gjennom personlig i mitt liv. Man burde være litt ydmyk - når folk reagerer som de gjør så er det alltid en grunn til det, forteller hun avslutningsvis.

Harket understreker at det ikke er noe dårlig stemning mellom de to nå.

LES OGSÅ: Om endringen: - Var ordentlig syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer