«Kompani Lauritzen»:

Dette fikk du ikke se

En finaleglipp ble klippet bort av produksjonen.

KLIPPET VEKK: I finalen skjer det en feil, som produksjonen bestemte seg for å klippe om i stedet for å forklare. Det skjedde etter at alle deltakerne hadde svømt til øya. Foto: TV 2
KLIPPET VEKK: I finalen skjer det en feil, som produksjonen bestemte seg for å klippe om i stedet for å forklare. Det skjedde etter at alle deltakerne hadde svømt til øya. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld ble Øyvind «Vinni» Sauvik kåret til vinner av «Kompani Lauritzen» på TV 2, et av vårens desidert mest populære programmer. Etter flere uker med blodslit og intense oppgaver, kunne han endelig slippe seieren løs da han nådde fjelltoppen etter et intenst triatlon av et rømningsforsøk fra «fienden».

Lise Karlsnes kom på en respektabel andreplass, mens Marte Bratberg og Henrik Thodesen kom i mål på likt. De to damene forteller begge til Se og Hør at de er kjempefornøyde med egen innsats, selv om det ikke ble noe seier i denne omgang.

Begge står ved at de mener Sauvik fortjente seieren. Derav er det ingen som bærer noe nag. Faktisk sitter begge igjen med fantastiske minner, etter en opplevelse de trodde de aldri skulle få oppleve.

- Sprøtt

- Det var helt sprøtt. Vi har blitt trent opp til å være og tenke som én enhet i så lang tid, og plutselig skulle vi tenke på oss selv. Det skiftet der var i hvert fall veldig voldsomt husker jeg, sier Karlsnes om finalen.

Likevel er det primært bare gode minner hun har valgt å ta med seg i kofferten videre.

- Jeg har aldri vært i situasjoner hvor jeg har måttet ha det ubehagelig, så det å erfare at det som er vondt, det som er ubehagelig, det er ikke evig. Den mestringsfølelsen jeg satt igjen med i etterkant av å ha kjempet meg gjennom eller vært langt nede i kjelleren, men likevel klare å gjennomføre, var helt fantastisk, sier Karlsnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer