«Gift ved første blikk»:

Dette fikk du ikke se på TV

- Dumt at det ikke ble filmet.

GIFT: Bjørn Petterson og Marius Kristiansen giftet seg uten å ha sett den andre personen. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery
GIFT: Bjørn Petterson og Marius Kristiansen giftet seg uten å ha sett den andre personen. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Gift ved første blikk» er godt i gang, og nygifte Marius Kristiansen (30) og Bjørn Petterson (31) er et av parene som har fått mest TV-tid.

I ukens episode får man følge paret i Trondheim på bryllupsreise, hvor de bodde på det storslåtte hotellet Britannia.

TV-seerne får være vitne til at stemningen ikke er på topp, men ifølge paret selv var bryllupsreisen enda verre enn den så ut som.

DÅRLIG STEMNING: Det oppstår dårlig stemning i «Gift ved første blikk» under bryllupsmiddagen til det ene paret. Video: Luna Lea / Discovery+. Reporter: Luna Lea/Thea Hope. Vis mer

- Det var ganske intenst og vi var i en klinsj på starten der. Vi måtte faktisk dele på hvem som fikk lov til å være på hotellrommet, slik at vi fikk litt alenetid. Den ene dagen så var det så galt at vi bare så hverandre under frokosten, men det var bare fordi vi følte at vi måtte. Så gikk vi hver vår vei og møttes ikke før på kvelden igjen, avslører Kristiansen overfor Se og Hør.

- Og på kvelden skulle vi møtes til en romantisk date på spa. Det ble bare kleint.

Til Se og Hør avslører paret at grunnen til den dårlige stemningen var det ulike energinivået deres. For mens Petterson setter pris på litt ro og stillhet, føler Kristiansen et press for å fylle ethvert tomrom med prat.

- Det er bare sånn jeg er! Når det er stille så må jeg prate mer, sier en lattermild Kristiansen, før Petterson skyter inn:

- Så på akkurat det var vi litt ulike.

DÅRLIG STEMNING: For det nygifte paret oppsto det ikke søt musikk umiddelbart. Foto: Warner Bros. Discovery
DÅRLIG STEMNING: For det nygifte paret oppsto det ikke søt musikk umiddelbart. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

Til slutt innså de at de begge måtte legge vekk forventningene de hadde til hverandre, og ta en ordentlig oppvaskmøte.

- Vi ble enige om at vi måtte starte fra begynnelsen og lære å kjenne hverandre uten alt presset, og uten at den ringen på fingeren skulle føles som et håndjern, forteller Petterson.

For å få en ny start, valgte de å ha en litt utradisjonell form for gjenforening, men det var bare ett problem:

Kameraene var ikke til stede for å filme deres hyggelige gjenforening.

- Det er jo litt dumt at det ikke ble filmet fordi seerne ser jo ikke hvorfor vi plutselig ble så gode venner. Gjenforeningen gjorde at vi fikk et vennskapelig bånd som vi kunne jobbe ut ifra, forteller de.

«GIFT VED FØRSTE BLIKK»: Det blir en høylytt diskusjon under den første fellesmiddagen i «Gift ved første blikk». Video: Luna Lea / Discovery +. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Etter alt å dømme ble kvelden en stor suksess.

- Da tømte vi minibaren og dro på bar i Trondheim. Vi hadde «the time of our lives»!

LES OGSÅ: «Gift ved første blikk»-profil tobarnspappa og gift på to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer