«Torpet Kjendis»:

Dette fikk du ikke se på TV

- Tårene rant.

DRAMATIKK: Det ble mye tårer da en hendelse med hesten Vanja utspilte seg på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
DRAMATIKK: Det ble mye tårer da en hendelse med hesten Vanja utspilte seg på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen Kjendis» og «Torpet Kjendis» er kjent for drama av flere slag. Seerne har blant annet fått være vitne til intriger, stjeling på markedet og dramatiske tvekamper. Det er derimot ikke alt som kommer med på TV.

«Torpet Kjendis»-deltaker og influenser Marna Haugen (40) kan nemlig avsløre en hendelse som ikke ble vist på TV, men som skapte dramatikk inne på «Torpet kjendis»-gården.

Det var i et innlegg på Instagram at Haugen først fortalte om hendelsen.

«Det kommer ikke frem på «Torpet» at vi trodde at hesten vår Vanja døde. Hun lå rett ut, faceplantet og dro dramatisk det vi trodde var den siste pusten. Vi satt rundt henne, desperate etter å kunne hjelpe», er blant det influenseren skriver i innlegget.

Overfor Se og Hør utdyper hun hendelsen:

- Når vi står opp om morgenen ser vi at hun (hesten, journ.anm.) ligger på jordet. Så tenker vi: «nei, så søtt, hun ligger og sover».

Etter en stund reagerte influenseren på at hesten hadde slappet av mistenkelig lenge. Da gikk hun bort for å sjekke at det sto bra til med dyret.

- Men så ligger hun der uten at man får kontakt med henne. Hun prøvde å løfte litt på hodet, men så la hun seg ned igjen. Så begynner jeg å rope på de andre for å høre om vi skulle sjekke om det var noe feil, forklarer 40-åringen videre til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer