«Sommerhytta»:

Dette fikk du ikke se på TV

TV-produksjonen måtte settes på vent da Veronica Johansen Rasmussen ikke klarte holde tårene tilbake.

FØLELSESLADA: Veronica Johansen Rasmussen begynte å gråte da hun så familiemedlemmer under finaleinnspillingen. Hun og pappa Kurt klarte likevel å ro seieren i land. Foto: Espen Solli / TV 2
FØLELSESLADA: Veronica Johansen Rasmussen begynte å gråte da hun så familiemedlemmer under finaleinnspillingen. Hun og pappa Kurt klarte likevel å ro seieren i land. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

10. juni ble det klart at det var de store favorittene, far og datter-duoen Kurt Rasmussen (48) og Veronica Johansen Rasmussen (26), som til slutt vant «Sommerhytta» på TV 2.

- Det er egentlig helt sykt. Vi synes fortsatt det er ganske uvirkelig. Det var ikke forventet. Vi hadde en god start, og så utlignet Anna og Jone, og da var vi veldig klar over at det ikke skulle gå veien. Men i finaleuken var det fire-fire, og vi var superfokusert på å ta konkurransene i finaleuken, og det klarte vi. Det tror jeg var helt avgjørende, fortalte Veronica Johansen Rasmussen til Se og Hør da.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer

Tårene rant

Far og datter skal på det verste ha jobbet opp til 20 timer i døgnet med å pusse opp hytten. Til Her og Nå forteller de at de på finaledagen derfor var helt utslitt, og at det rant helt over for Veronica da hun fikk øye på mamma Monica og lillebror Vetle, som var blant publikummerne.

– Da vi kom opp på finaleplassen og så at hele familien satt der, fikk jeg fullstendig sammenbrudd. Jeg klarte ikke slutte å gråte. Jeg bare ristet og måtte snu meg vekk. Guri, programlederen, spurte meg om det gikk bra. Jeg svarte: «Jeg kan ikke se på dem». Det var liksom så stort at de var der, og det var veldig mange følelser på én gang. Jeg var veldig nervøs, sier hun til bladet.

SMILER BREDT: Kurt Rasmussen (til venstre) og Veronica Johansen Rasmussen vant «Sommerhytta». Det var til stor glede også for Veronica lillebror Vetle, samt mamma Monica. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SMILER BREDT: Kurt Rasmussen (til venstre) og Veronica Johansen Rasmussen vant «Sommerhytta». Det var til stor glede også for Veronica lillebror Vetle, samt mamma Monica. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Det skal ha endt i at TV-produksjonen så seg nødt til å ta en pause fra filmingen til 26-åringen hadde summet seg igjen.

STIKKER: Etter en konkurransen i «Sommerhytta» blir Anna og Jone intervjuet, da stikker Anna fra intervjuet. Video: TV 2 Vis mer

TV 2: - En naturlig reaksjon

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, bekrefter overfor Se og Hør at Veronica fikk en reaksjon da hun så familien sin like før innspillingen av finalen.

- Deltakerparene var da slitne etter ti uker med hard jobbing, og mye spenning og forventning hadde bygget seg opp. Så dette er jo en helt naturlig reaksjon. Vi ventet til Veronica fikk samlet seg, og fortsatte så innspillingen som normalt, forteller han.

Kurt og Veronica har også overfor Se og Hør bedyret at nervene for alvor meldte seg da det nærmet seg en endelig avgjørelse.

- Det raknet da vi gikk til finalen og familien satt der og så på. Da tok nervene overhånd, og da måtte vi skjerpe oss, sa Veronica etter at seieren var et faktum.

LES OGSÅ: Ut mot reaksjonene: - Ikke slemt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer