«Farmen kjendis»:

Dette fikk du ikke se på tv

- Han brølte, sier Sølje Bergman etter å ha blitt slått ut av «Farmen kjendis».

SEMIFINALE: Sølje Bergman og Lasse Matberg i melkespannkonkurranse om den siste finalebiletten. Sistnevnte gikk seirende ut. Foto: Alex Iversen / TV 2
SEMIFINALE: Sølje Bergman og Lasse Matberg i melkespannkonkurranse om den siste finalebiletten. Sistnevnte gikk seirende ut. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens det kom en beinhard glose fra skuespiller Sølje Bergman (45) etter å ha tapt i melkespann mot Lasse Matberg (35), beklaget sistnevnte overfor konkurrenten idet han slo henne ut av «Farmen kjendis».

Med det ble det altså avgjort, Matberg eller komiker Terje Sporsem (44) vinner senere i kveld hele konkurransen. Bergman måtte på sin side ta til takke med tredjeplassen - noe hun til syvende og sist er stolt og glad over.

Til Se og Hør forteller hun at alle tre var helt kjørt etter matkonkurransen før den avgjørende melkespannkonkurransen, hvor vinneren kapret den siste finalebiletten.

- Vi hadde ikke noe overskudd eller lyst til å gå inn i konkurranse fordi vi alle tre var vel vitende om at en av oss måtte dra hjem, og tenkte at nå nærmer det seg slutten. Vi var preget av det alle tre - at tre skulle bli to, sier hun om den siste tida før konkurransen.

Hadde det vært opp til Bergman skulle alle tre ha stått i finalen.

- Som å føde

Hun legger likevel til at det også var da hun innså at når hun først hadde kommet så langt, så skulle hun gi alt i sin makt for å få være med på hele reisen og gi sitt beste. Men sånn ble det altså ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer