<strong>FRUSTRERENDE:</strong> Det ble en ytterst lang konkurransedag for Kine Olsen Vedelden. Sakte, men sikkert ramlet korthuset for den tidligere cheerleaderen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FRUSTRERENDE: Det ble en ytterst lang konkurransedag for Kine Olsen Vedelden. Sakte, men sikkert ramlet korthuset for den tidligere cheerleaderen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

«Mesternes mester» 2019:

Dette fikk du ikke se på tv

- Hun var en ordentlig vrangpeis.

Publisert

MALLORCA (Se og Hør): - Jeg vil si at jeg var litt «off» hele dagen, forteller Kine Olsen Vedelden (24).

Som den yngste «Mesternes mester»-deltakeren noensinne, har den tidligere cheerleaderen levert sterke prestasjoner i årets sesong. Historien har derimot vist at ting snur raskt i NRKs realitysuksess. Fra å være temavinner forrige uke, havnet Olsen Vedelden nederst på sammenlagtlisten i kveld.

Etter å ha valgt tidligere skiskytter Lars Berger (39) som motstander i nattesten, ble hun felt i andre runde. 24-åringen forteller at hun hadde opplevd en kortslutning allerede timer i forveien.

<strong>KOM TIL KORT:</strong> Kine Olsen Vedelden besluttet å ta med seg Lars Berger i nattest. Der stakk sistnevnte av med seieren. Foto: NRK / Skjermdump
KOM TIL KORT: Kine Olsen Vedelden besluttet å ta med seg Lars Berger i nattest. Der stakk sistnevnte av med seieren. Foto: NRK / Skjermdump Vis mer

- Jeg hadde et håp om at vi skulle konkurrere i bakkeløp eller bære steiner, men i stedet skulle vi telle sitroner og spille boccia. Det var rett og slett ikke min dag, konstaterer hun.

- Dårlig holdning

Ukens tema var fokus og presisjon. En lang opptaksdag, kombinert med mentalt krevende øvelser under den stekende Mallorca-solen, gjorde det nærmest umulig å holde hodet kaldt.

Under boccia-øvelsen blir tv-seerne vitne til at Karina Hollekim (42) tar Vedelden Olsen til seg. Det resulterer i et intenst øyeblikk, men foranledningen kommer ikke like klart frem på tv.

<strong>PEPTALK:</strong> Karina Hollekim (42) og Kine Olsen Vedelden ble gode venninner i løpet av innspillingen. Under den siste øvelsen i kveldens episode, fikk tv-seerne servert et intenst tv-øyeblikk. Foto: NRK / Skjermdump
PEPTALK: Karina Hollekim (42) og Kine Olsen Vedelden ble gode venninner i løpet av innspillingen. Under den siste øvelsen i kveldens episode, fikk tv-seerne servert et intenst tv-øyeblikk. Foto: NRK / Skjermdump Vis mer

- Kine var, som hun selv sier, en ordentlig vrangpeis, og det er derfor jeg er tøff i trynet mot henne. Det ble en ordentlig mental ørefik, sier Hollekim lattermildt.

Overfor Se og Hør erkjenner 24-åringen, som fikk et tett forhold til ovennevnte gjennom deltakelsen, at hun hadde satt seg noe på bakbeina.

- Jeg gikk dessverre inn med en litt dårlig holdning den dagen. Jeg klarte aldri å komme i sonen, og var egentlig tidlig klar over at jeg måtte i nattest.

Allerede i første øvelse begynte dominobrikkene å falle. Den tidligere cheerleaderen slet mer og mer med å holde fokus, noe som igjen førte til frustrasjon. At timeplanen består av mer enn det som kommer frem på tv, er heller ingen hemmelighet.

- Jeg følte at jeg hadde dårlig tid mellom de tre øvelsene og nattesten. Jeg var egentlig ganske vrang å ha med å gjøre. Man skal snakke med fem forskjellige kameraer, spise middag, og pakke, i tillegg til at jeg var litt snurt over resultatene mine i konkurransen. Det var rett og slett en «alt er galt»-dag.

- Ikke bitter

Fra tidligere har Ole Martin Årst og Ann Kristin Flatland måtte levere fra seg «Mesternes»-trøyen. Olsen Vedelden står dermed igjen på en syvendeplass.

- Jeg fikk som fortjent, og er ikke bitter for utfallet. Det var rett og slett ikke min dag. Jeg skulle gjerne vist mer muskler i konkurransen, men alt i alt er jeg rimelig fornøyd med egen innsats.

- Angrer du på at du ikke ga mer?

- Nei, jeg følte at jeg ikke hadde noe mer å hente. Samtidig har det vært et helt fantastisk opphold. Det er det gøyeste jeg noen gang har gjort, og jeg har fått så mange gode venner. Jeg setter veldig pris på muligheten.

<strong>KNYTTET STERKE BÅND:</strong> Kine Olsen Vedelden har blant annet omtalt realitykonkurrent Karina Hollekim (t.v.) som sitt største forbilde. Etter deltakelsen anser duoen seg som venninner. Her er de to avbildet sammen med Ann Kristin Flatland, som måtte forlate konkurransen først. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
KNYTTET STERKE BÅND: Kine Olsen Vedelden har blant annet omtalt realitykonkurrent Karina Hollekim (t.v.) som sitt største forbilde. Etter deltakelsen anser duoen seg som venninner. Her er de to avbildet sammen med Ann Kristin Flatland, som måtte forlate konkurransen først. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Ble kjæreste med konkurrent

Og gode venner er ikke det eneste Olsen Vedelden står igjen med etter «Mesternes»-deltakelsen. Nylig ble det nemlig kjent at det oppsto romantikk mellom 24-åringen og realitykollega Tom Hilde (31) under innspillingen.

- Ja, vi er kjærester, og har det veldig fint sammen, bekreftet de to overfor Se og Hør.

Saken fortsetter under:

Den tidligere cheerleaderen gjorde seg godt bemerket som aktiv utøver, men er også kjent for å være datteren til Egil Drillo Olsen (76) - en av norsk fotballhistories aller største.

Til Se og Hør har Olsen Vedelden tidligere fortalt at det ikke alltid har vært like lett å komme seg ut av pappas skygge.

- Det var alltid litt vanskelig i oppveksten. Ettersom pappa er en offentlig profil, så tror folk at de kan si eller spørre om hva de vil. Eksempelvis om jeg er i en sosial setting, hvor jeg møter nye som oppdager at jeg er datteren hans ... Da begynner de gjerne å Google fordi de skal sjekke det ene eller det andre, for så å ta det opp med meg. Jeg tror ikke noen mener det vondt, og jeg har forståelse for at folk er nysgjerrige. Men det kan oppleves ubehagelig, sa hun.

24-åringen gikk først i pappas fotspor - så oppdaget hun cheerleading.

- Jeg spilte fotball da jeg var mindre. Etter hvert som jeg ble eldre og drev med diverse idretter, kom det til et punkt hvor jeg følte at jeg måtte velge. Jeg har en oppfatning om at man får et slags kall når det kommer til idrett. Når du først oppdager det du vil drive med, er det ingen tvil: For meg var det cheerleading, fortalte hun.

LES OGSÅ: Slik er den hemmelige «Mesternes mester»-kontrakten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer