FIKK STØTTE: - Jeg fikk veldig mye støtte av de andre deltagerne, jeg ble jo beskyldt for noe som ikke stemte. Jeg fikk støtte selv fra kona til Ståle, sier Bjørnar Skogstad til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2
FIKK STØTTE: - Jeg fikk veldig mye støtte av de andre deltagerne, jeg ble jo beskyldt for noe som ikke stemte. Jeg fikk støtte selv fra kona til Ståle, sier Bjørnar Skogstad til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Dette fikk du aldri høre om på TV

- Det felte meg, innrømmer «Farmen»-deltageren Bjørnar Skogstad.

Publisert
SEHER.NO: Etter en hard tvekamp måtte lørdag årets første «Farmen»-deltager forlate gården i Telemark. Og det var Senja-mannen Bjørnar Skogstad (58) som trakk den korteste strået i bøttespannholdingskonkurransen mot Kim André Ågedal (23).

I lørdagens program fikk TV-seerne se at Skogstad slet voldsomt med å holde armene strake, og at han til slutt ble «disket» av programleder Gaute Grøtta Grav. Det TV-seerne derimot ikke vet er at den tapende tvekamp-deltageren har en skade i begge armene, som hemmet ham kraftig i den avgjørende seansen.
 
- Jeg har en gammel skade i begge armene fra gammelt av, fra da jeg falt ned en leider i en båt. Jeg hovnet kraftig opp og hadde vondt i et halvt år. Etter det har jeg hatt problemer med å rette ut armene, forteller «Farmen»-Bjørnar til Seher.no.

Dermed var det vanskelig for 58-åringen å vinne kampen mot Kim André i lørdagens episode.

- Jeg fikk for mye vinkel i armene, jeg har for øvrig alltid en liten vinkel i armene. Det var det som felte meg, mener Skogstad, som likevel ikke tror at han ville vunnet - selv uten skaden.
 
- Det var ingen fordel for meg, men jeg tror nok Kim André var fysisk sterkere uansett.

- Var det feil av Gaute å diske deg?

- Nei, jeg synes ikke det. Det var helt greit egentlig. En av oss måtte jo ryke.

Bjørnar Skogstad har i løpet av den første «Farmen»-uka fått mye oppmerksomhet for kranglingen med storbonden Ståle Bjørnvåg. Krangelen de hadde i torsdagens episode var også grunnen til at Ståle valgte Bjørnar til førstekjempe.

- Hvis jeg hadde vunnet denne tvekampen, ville det nok blitt mye mer krangling mellom oss. Alle deltagerne driver et spill og når man ikke har den samme kjemien - da blir det ofte sånn, forteller den hjemsendte «Farmen»-deltageren.

Krangelen mellom de to kamphanene oppsto da Bjørnar - tilsynelatende - skal ha sparket etter ei ku. Noe han, ifølge ham selv, ikke gjorde.

- Jeg fikk veldig mye støtte av de andre deltagerne, jeg ble jo beskyldt for noe som ikke stemte. Jeg fikk støtte selv fra kona til Ståle, som ikke trodde at jeg sparket den kua - og som mente at jeg var en dyrevennlig fyr, forteller Bjørnar Skogstad til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du kan se å reise til helvete  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer