- Dette fikk alle til å snu seg

Taylor Swifts kjolevalg fikk kameraene til å gå varme da hun viste seg på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Superstjernen Taylor Swift (24) hadde søndag tatt turen til London for å ta del i Capital Radio sitt Jingle Bell Ball.

STJAL SHOWET: Swift stjal også showet i forrige uke, da hun stod på scenen under det årlige fashionshowet til Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures
STJAL SHOWET: Swift stjal også showet i forrige uke, da hun stod på scenen under det årlige fashionshowet til Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den vakre stjernen overrasket også med et kostymeskift. Da hun viste seg på den røde løperen hadde hun på seg en rød, kort kjole.

Da vanket det som vanlig skryt.

«Den listetoppende artisten fikk alle til å snu seg mot henne da hun ankom den årlige festen. Den vakre skjønnheten viste fram sine berømte ben i et nydelig design», skriver Daily Mail.

Senere på kvelden entret Taylor scenen, og til mange sin store overraskelse hadde Swift skiftet til et sort, sexy antrekk.

Til jubelen fra flere tusen fans viste Swift fram både beina og magen i shorts og topp.


For Swift er det ikke akkurat uvant å få komplimenter. Forrige uke stod hun på scenen under Victoria's Secret sitt fashionshow, og da var det mange som mente at hun like gjerne kunne vært en av modellene.

- Hun så akkurat ut som en av supermodellene i showet mens hun viste frem de eviglange beina sine i to undertøysantrekk - vi får ikke nok av denne nye, sensuelle siden til Taylor! Noen må gi den jenta et par vinger, straks, skrev nettstedet HollywoodLife.

LES OGSÅ: - Hun var like heit som undertøysmodellene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.