DOMMERE: Vendela er sammen med supermodellen Paulina Porizkova, stylist J. Alexander,  programleder Tyra Banks, motefotograf Nigel Barker dommer i en episode av "America's Next Top Model". Foto: TV3
DOMMERE: Vendela er sammen med supermodellen Paulina Porizkova, stylist J. Alexander, programleder Tyra Banks, motefotograf Nigel Barker dommer i en episode av "America's Next Top Model". Foto: TV3Vis mer

Dette får Vendela til å klikke

- Hva er det som skjer her?

Se Vendela som dommer i "America's Next Top Model" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Vendela Kirsebom (41) får seg en hårete overraskelse når hun opptrer som gjestedommer i  "America's Next Top Model".

Når hun sammen med programleder Tyra Banks (35) og de andre dommerne skal gå gjennom rundens bilder av modellspiren Fatima, får den tidligere supermodellen bakoversveis av ungjentas ubarberte underamer.

- Hva er det med håret jeg ser under armene. Hva er det som skjer her?, sier Vendela hoderystende.

- Noen ganger hopper vi over et par dager, men dette er mer å hoppe over en måned. Vi er så opptatt av hårveksten din at vi ikke har rukket å kommentere bildet, legger Tyra til.

Og slakten stopper ikke der, når Fatima innrømmer at hun ikke pleier å  barbere seg under armene.

- Vet du hvor dyrt det er å fikse på bilder, og hvor billig en barberhøvel er? spør motefotografen Nigel Barker.

- Vi må vite om du i hele tatt tar dette seriøst, sier Vendela - som i tillegg til å være dommer lærer jentene å posere som en supermodell i programmet.

Fatima får trøste seg med at hun ikke er den eneste kvinnelige kjendisen som har blitt avbildet med hår under armene.

I 1999 ble nemlig selveste "Pretty Woman" avbildet med kraftig hårvekst under armene på den røde løperen i forbindelse med en fimpremiere. Og Roberts nøyer seg ifølge en av hennes tidligere ansatte ikke med å droppe barberhøvelen...

- Julia er en skikkelig hippie. Hun dusjer ikke på dagevis fordi hun liker å spare vann, og lukte naturlig. "Pretty Smelly Woman" hadde passet bedre til henne enn orginaltittelen, sier en tidligere ansatt av skuespilleren til Star magazine.

Hele hår-episoden med Vendela kan du se på TV3 mandag 29. desember.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Modellmamma raser mot "Top Model"

Se Vendelas hårete reaksjon her:


[obj:media:7324]