«Sommerhytta»:

Dette får «taperne»

Torsdag sto det endelig klart hvem som vant millionhytta, og hvem som måtte dra «tomhendt» hjem.

KJEMPET HARDT: Det var nære For Lina og Eldan, som etter ti uker måtte dra hjem uten drømmehytta. De fikk likevel med seg flere premier. Foto: Espen Solli / TV 2
KJEMPET HARDT: Det var nære For Lina og Eldan, som etter ti uker måtte dra hjem uten drømmehytta. De fikk likevel med seg flere premier. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Torsdag kveld satte et punktum for dette årets «Sommerhytta»-sesong. Det har vært knyttet stor spenning til den store finalen, og spekulasjonene rundt hvem som vinner hytta har florert i sosiale medier.

Nå er det imidlertid klart at det var ekteparet Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin som stakk av med den gjeve premien - en egenbygget hytte til en verdi av tre millioner.

Samtidig som konfettien regnet over vinnerparet, sto tre andre par - som har kjempet seg gjennom ti uker i byggekaos - igjen uten hovedpremien.

Det betyr imidlertid ikke at de forlot innspillingen tomhendt.

Vinneren av «Sommerhytta» 2022 er kåret, men det var ikke alt som gikk som det skulle under finalen. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Store premier

I «Sommerhytta» er det nemlig slik at de tre parene som ikke vinner hytte, likevel får store premier.

I starten av sesongen ble det kjent at hvert deltakerpar fikk et gavekort på 50 000 kroner, som skulle brukes i konkurransen. Hver uke får de også et eget ukesbudsjett.

LØSE GJENSTANDER: Alt deltakerne har kjøpt, som interiør, får de til odel og eie - selv om de ikke vinner konkurransen. Foto: Espen Solli / TV 2
LØSE GJENSTANDER: Alt deltakerne har kjøpt, som interiør, får de til odel og eie - selv om de ikke vinner konkurransen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

I tillegg har deltakerne hatt muligheten til å vinne store premier gjennom hele innspillingen. Det kan være alt fra boblebad, utegriller og sofaer, til tepper, puter og pledd - vi kan nevne i fleng.

Alt «løst» i hytta, det vil si alt deltakerne har skaffet seg gjennom de ti ukene, blir til slutt til odel og eie for parene.

VISER FREM: Sara og Ibrahim vant «Sommerhytta» 2022, her viser de fram vinnerhytta. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Ikke tomhendt

Det bekreftes også overfor Se og Hør av pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

- De som ikke vinner sin egen hytte får med seg premiene de har vunnet gjennom konkurranser under oppholdet. De får i tillegg det de har skaffet seg gjennom ukesprosjektene ved bruk av ukesbudsjettene.

Dahl opplyser videre at verdien på premiene varierer, og at deltakerne får ta med seg alt hjem etter innspillingen.

- Deltakerne får dette med seg når innspillingen er ferdig, legger han til.

SKADET: Det er ikke alt som blir filmet på «Sommerhytta», for eksempel da Lise skadet seg. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Det betyr at de resterende parene, Eldan og Lina, Lise og Lars og Daria og Marius, på ingen måte har dratt hjem fra innspillingen tomhendt, til tross for at de ikke fikk med seg den største premien - hytta.

LES OGSÅ: Røpet vinneren til «halve» bygda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer