«Sommerhytta»:

Dette får taperne

De tapende deltakerparene i «Sommerhytta» går ikke tomhendte hjem.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sommerhytta» er ved veis ende i denne omgang. Det ble til slutt far og datter-duoen Veronica Johansen Rasmussen (26) og Kurt Rasmussen (48) som stakk av med seieren og dermed får beholde sin egenbygde hytte på Mjøsli.

De andre hyttene kan de tapende deltakerparene kjøpe selv om de har lyst. Se og Hør har imidlertid fått opplyst at ingen av parene har bedt om å få kjøpe hytta si.

Det betyr ikke at deltakerne går tomhendt hjem av den grunn. Gjennom hele sesongen kan deltakerparene vinne små premier i diverse ukekonkurranser. Det er snakk om ting som jacuzzi, utemøbler, pizzastein, samt andre mer eksklusive gjenstander og produkter.

Dette er premier som deltakerne får til odel og eie.

Utemøbler

Anna Skretteberg Rosenlund (23) og Jone Engemoen Hansen (27) endte på en andreplass i årets konkurranse, men kunne likevel ta med seg et flott utendørsmøblement hjem.

- Deltakerne får beholde alt av løsøre som de har vunnet. Anna og Jone vant for eksempel et flott utemøblement som de fikk ta med seg hjem, sa Tormod Tvinnereim til Se og Hør tidligere denne uka. Han er daglig leder i Mjøsli Hytter og Naturpark, der innspillingen har foregått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer