<strong>UT PÅ TUR:</strong> 25 single byjenter drar ut på tur for å finne kjærligheten på bygda i TVNorge-programmet «Gøy på landet». Men er det egentlig kjærligheten som står i fokus for jentene? Foto: TVNorge
UT PÅ TUR: 25 single byjenter drar ut på tur for å finne kjærligheten på bygda i TVNorge-programmet «Gøy på landet». Men er det egentlig kjærligheten som står i fokus for jentene? Foto: TVNorge Vis mer

- Dette får stå for deres egen regning

TVNorges sjekkejenter vil ikke først og fremst finne kjærligheten. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med flere av deltagerne i «Gøy på landet» nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det premiere på TVNorges nye realitysatsning «Gøy på landet», der 25 single byjenter reiser rundt i forskjellige norske bygder i håp om å finne kjærligheten på bondelandet. Den første uka befinner de - tilsynelatende - kjærlighetshungrende jentene seg i bygda Audnedal.  

Poenget med den ferske realityprogrammet er å vise at det finnes alternativer for single kvinner utenfor storbyen. Mange norske bygder plages nemlig av fraflytting. Spesielt er det kvinnene som velger å flytte fra småstedene og inn til de største byene.

Til Seher.no avslører imidlertid flere av jentene at det ikke akkurat er en potensiell kjæreste som var den viktigste årsaken til at de valgte å være med i en TV-produksjon som dette.

- Norgesturen var det viktigste for min del, sier en av deltagerne, Setareh Hossein, til Seher.no.

Hun får støtte av Camilla Carlsen, som i mandagens episode serverte litt av et sjekketriks til Audnedal-ungkar, Harald Leland.

- Det å få reise var det viktigste. Absolutt. Jeg har reist litt fra før av, men har aldri opplevd Norge på den måten. Det var gøy å få oppleve Bygde-Norge på sitt beste.

48 år gamle Karin Paulsen var, i likhet med både Hossein og Carlsen, mest interessert i sightseeingen TV-innspillingen førte med seg. Men ikke bare det.

- Hvis det dukket opp en mann som skulle vise seg å være bra for meg ble det liksom prikken over i-en. Å se landet var motivasjonen min, i tillegg til den muligheten man fikk ved å være med på dette. Jeg følte meg veldig heldig og ikke minst priviligert over muligheten, forteller Paulsen.

- Hva tror du TVNorge tenker om du er med i programmet først og fremst for å få sett landet og ikke fordi du vil finne kjærligheten?


- Det er vel greit, det. Jeg var jo med i hvert fall, sier hun lattermildt.

En av de andre jentene, Elise Finseth Belbomo, svarer svarer følgende på hva som var motivet for å delta i programmet:

- Det var vel egentlig både og. Vi gikk inn i dette med åpne kort, og vi var veldig interesserte i å se om bygda kunne friste oss. Det er mange som har tenkt tanken om at «Har vi lyst til å flytte ut av byen?», og derfor ble vi med. Men det er klart, alle jentene på bussen er jo single, og har gått inn i det med åpne kort...

Programsjef i TVNorge, Eivind Landsverk, er ikke spesielt overrasket over at mange av «Gøy på landet»-jentene er med i programmet først og fremst med helt andre hensikter enn å finne kjærligheten med potensielle bygdeungkarer.

- Dette får stå for deres egen regning. Noen har nok et sterkt ønske om å finne noen, men det er sikkert mange som også ser for seg en opplevelsesrik reise gjennom Norge. Treffer de noen de vil dele livet med, blir det på en måte som en ekstra bonus, sier Landsverk til Seher.no.

- Bryter det ikke litt med konseptet hvis jentene er med først og fremst for reisens skyld?

- Folk har ulik motivasjon, og noen har ønsker en spennende opplevelse. Det synes jeg er helt greit. Hvis de i tillegg finner kjærligheten, er det bra. Man bestemmer selv om man vil hoppe av bylivet, og akkurat det er opp til hver enkelt spør du meg, forteller Landsverk.

202.000 seere så mandagens premiere av «Gøy på landet», mens 128.000 så reprisen klokka 22.30.

- Dette lover svært godt for fortsettelsen. Det er alltid risiko knyttet til å lansere nye norskutviklede formater, og da er det ekstra gøy hvis vi lykkes med en av de største satsningene våre. Dette skal tross alt gå fire dager i uka i hele høst, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme i en pressemelding.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, vi føler oss ikke desperate

Se video med flere av deltagerne «Gøy på landet» her:[obj:media:9887]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer