<strong>I DISNEYLAND:</strong> Reese Witherspoon og hennes ektemann Jim Toth storkoste seg i forrige uke sammen med hennes barn i fornøyelsesparken Disneyland. Foto: All Over Press
I DISNEYLAND: Reese Witherspoon og hennes ektemann Jim Toth storkoste seg i forrige uke sammen med hennes barn i fornøyelsesparken Disneyland. Foto: All Over Press Vis mer

Dette får ikke barna hennes lese

Filmstjernen Reese Witherspoon setter ned foten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reese Witherspoon (35) er flere ganger kåret til en av verdens mest populære kvinnelige filmstjerner, og en av de mest søkte kjendiskvinnene på nettet.

Men to stykker som ikke har mulighet til å lese om moren, eller noen andre ting, på internett, er Witherspoons barn Ava (12) og Deacon (8). Dermed er også artikkelen du nå leser off lilits for ungene.

I et intervju med USA Today sier Reese at hun ikke vil la barna bruke internett fordi hun frykter at de skal avsløre personlig informasjon.

- Jeg er veldig beskyttende over barna mine på det området. De får ikke bruke noe av det der.

Witherspoon - som fikk sine to barn med eks-mannen Ryan Phillippe - sier hun har til tross for nett-forbudet har god kontakt med dem.

- Jeg har et veldig godt forhold til min datter. Det er spennende å se henne vokse opp. Hun er en fantastisk ung kvinne, sier hun til USA Today.

Witherspoon giftet seg i mars for andre gang, med sin nye kjæreste Jim Toth (34).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Witherspoon skadet seg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer