ALDRI MER: Gwyneth Paltrow får ikke lenger lov til å hente barna Apple og Moses på skolen etter en film der hun nesten kolliderer med en skolebuss ble publisert på nettet. Foto: Interstar/NPG.com/All Over Press
ALDRI MER: Gwyneth Paltrow får ikke lenger lov til å hente barna Apple og Moses på skolen etter en film der hun nesten kolliderer med en skolebuss ble publisert på nettet. Foto: Interstar/NPG.com/All Over PressVis mer

Dette får hun ikke lov til lenger

Gwyneth Paltrow nektes å hente barna på motorsykkel etter nesten-ulykke.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble filmstjernen Gwyneth Paltrow (40) og Coldplay-stjernen Chris Martin (36) fotografert mens de hentet barna Apple (9) og Moses (7) på skolen med sine Vespa mopeder.

Vanligvis klarer stjerneparet seg fint i trafikken, men den dagen holdt det på å gå riktig ille. Når Paltrow skulle svine ut på gaten havnet hun rett foran en skolebuss. Bak på mopeden hadde Gwyneth datteren Apple.

Hele hendelsen ble filmet og publisert av nettstedet TMZ.com.

Denne hendelsen er det barnas skole nå bruker som bakgrunn for å bannlyse henting og levering av skolebarn på scooter. Det melder The Hollywood Reporter ifølge RadarOnline.com.

Paltrows representanter benekter at de nye opplysningene stemmer, men skolen har uansett gode grunner til et slikt forbud og klare bevis på at Paltrows kjøring ikke er noe man ønsker å ha i nærheten av en barneskole.

Etter hendelsen, der Paltrow kun unnslapp skolebussen med noen få sekunder, kom det frem at filmstjernen ikke bare mangler kjørekunnskaper, men at hun også mangler sertifikat for å kjøre motorsykkel i California.

Paltrow skal i etterkant ha tatt kjøretimer og bestått førerprøven for motorsykkelen.

BARNA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har barna Apple (8) og Moses (6) sammen. Foto: All Over Press
BARNA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har barna Apple (8) og Moses (6) sammen. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ:  - Hun veide 15 kilo for mye