Dette får hun ikke lov til lenger

Shakira avslører forholdets hemmeligheter.

IKKE LOV: Shakira har spilt i mange sexy musikkvideoer med menn, som her i videoen til sangen Gypsy med tennisstjernen Rafael Nadal. Det får hun ikke lov til lenger av kjæresten Gerard Piqué. Foto: Stella Pictures
IKKE LOV: Shakira har spilt i mange sexy musikkvideoer med menn, som her i videoen til sangen Gypsy med tennisstjernen Rafael Nadal. Det får hun ikke lov til lenger av kjæresten Gerard Piqué. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FYSISK: Forholdet mellom Gerard og Shakira er svært fysisk. Foto: FameFlynet
FYSISK: Forholdet mellom Gerard og Shakira er svært fysisk. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er fire år siden popstjernen Shakira (37) ble sammen med Barcelona-spilleren Gerard Pique (27), og sammen har de sønnen Milan (1).

I et intervju med Us Weekly avslører nå sangeren noen av hemmelighetene i forholdet med fotballproffen.

- Vi er veldig ærlige med hverandre. Og vi er veldig tafsete. Det fungerer for oss! Det tok meg flere år å finne kjærligheten, så jeg vil ikke miste ham for noe i verden. Det er min prioritet, sier hun ifølge ContactMusic.com.

Popstjernen var tidligere kjent for sine sexy musikkvideoer der hun stiller opp sammen med lettkledde menn.

Det er det derimot helt uaktuelt å gjøre nå til dags.

- Han er veldig eiesyk, og siden han ikke lenger lar meg gjøre videoer med menn, så må jeg gjøre det med kvinner i stedet. Det er helt klart i forholdet at jeg ikke kan gjøre videoer som jeg pleide å gjøre. Det er uaktuelt, og det liker jeg!

LES OGSÅ: - Jeg vil ha åtte eller ni barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer