<strong>FIKK KRITIKK:</strong> - Jeg hadde blod fra hendene, og så jo ut som Hulken da jeg kom ut av gården. Det betyr jo at jeg har gjort noe og at jeg har gjort noe riktig, sier Synne Bolstad, som stiller seg uforstående til kritikken fra Julie. Foto: TV 2
FIKK KRITIKK: - Jeg hadde blod fra hendene, og så jo ut som Hulken da jeg kom ut av gården. Det betyr jo at jeg har gjort noe og at jeg har gjort noe riktig, sier Synne Bolstad, som stiller seg uforstående til kritikken fra Julie. Foto: TV 2 Vis mer

- Dette får hun bare stå for selv

Men «Farmen»-paret innrømmer at de ble forbannet og lot seg provosere.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Synne Bolstad og Morten Emil Bergan nederst i saken!

SEHER.NO: I lørdagens «Farmen» ble det klart at det var Julie Aas Rye (27) som måtte forlate Storøy gård i Telemark, etter å ha tapt tvekampen - i øksekast - mot Synne Bolstad (23). Men det var Julies begrunnelse for valget av nettopp Synne som andrekjempe som satte sinne i kok - spesielt hos kjæresten hennes, Morten Emil Bergan (21).

Engelsviken-jenta tok nemlig valget sitt på grunnlag av at hun mente at Synne var den som bidro minst på gården, og at hun derfor ikke fortjente å være der lenger.

- Da Julie skulle fortelle hvem hun hadde valgt som andrekjempe satt jeg og holdt Morten Emil i hånden. Da hun snakket, kløp jeg ham i hånden, som et tegn på at «det blir ikke meg» - på grunn av den begrunnelsen Julie ga. Men så ble det jo meg, og da gikk det veldig mange lys opp i hodet mitt, sier Synne Bolstad til Seher.no.

Seher.no møter det forelskede paret i det de ankommer premierefesten for TV 2 Bliss-programmene «Petter elsker Mari» og «Linni». Der forteller de to at de ikke var i nærheten av å forstå hva «Farmen»-konkurrenten mente med utsagnet sitt.

- Jeg tenkte «Shit, har ikke jeg jobbet? Har jeg ikke stått på?». Jeg begynte å lure på hvorfor ikke folk hadde fortalt meg dette. Jeg føler at det var en veldig urettferdig begrunnelse. Men jeg gjorde bare som Synne pleier å gjøre - jeg tok i, forteller Bolstad, som får støtte av kjæresten Morten Emil.

- Ja, det gikk veien. Og det var jeg veldig glad for.

- Var du den som gjorde minst på gården, Synne?

- Det Julie sa der, det får hun bare stå for selv. Og seerne får tro det de tror. Det som er viktig for meg er at meg og mine forstår hva som egentlig skjedde. De kjenner meg som person, og de ser jo også at dette ikke var beskrivelsen av Synne. Men selvfølgelig, det er reality, og det skal lages underholdning koste hva det koste vil. Dermed blir det sånn.

Morten Emil Bergan legger ikke skjul på at han reagerte sterkt, meget sterkt, på at hans kjære ble valgt til andrekjempe på et slikt grunnlag. 

- Ja, jeg ble veldig forbannet. Jeg synes begrunnelsen var veldig dårlig, jeg kjente ikke igjen Synne i det hele tatt i de ordene hun ga. Og i ettertid kommer det opp at det hele munner ut i tre tilfeller som går på vask av en dørkarm og andre helt fjerne ting, mener han.

Til Seher.no avslører de at nordlandsjenta tok for seg hver og en av de andre deltagerne som hadde hatt noe å utsette på arbeidet hennes etter at tvekampen var vunnet og overstått.

- Der kom det frem at det var snakk om én hendelse - på fem uker - med 16, 17, 18 timers arbeid hver dag! Jeg hadde blod fra hendene, og så jo ut som Hulken da jeg kom ut av gården. Det betyr jo at jeg har gjort noe og at jeg har gjort noe riktig.

- Var det da ekstra deilig å slå ut Julie?

- På en måte ikke. Det er et spill, og en må ut. Men Julie var en jente jeg satte stor pris på der inne. Hun har en fantastisk herlig latter, hun er flink å arbeide og er en morsom jente. Man merket det på gården når Julie var borte. Det var tungt å slå henne ut, men det var selvfølgelig godt å komme tilbake til gården og de andre deltagerne, medgir Synne Bolstad, som ikke ble uvenner med Julie Aas Rye i tiden etter «Farmen».

- Nei, det ble vi ikke. Vi har det bra sammen hele gjengen, forteller hun.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, vi avlyttet ikke deltagerne  

Se video med Synne Bolstad og Morten Emil Bergan her:  [obj:media:9558]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer