Dette får folk til å se rødt

- Hvorfor bruker Kim ungen som motetilbehør? undrer folk etter at North fikk raserianfall på Kanye Wests moteshow.

UPASSENDE FOR BARN: Flere reagerer på at Kim Kardashian tok med datteren North på motevisningen til Kanye West torsdag. Beyoncé og Anna Wintour (t.h) skal ha blitt ille berørt da lille North begynte å hylskrike litt senere i motevisningen. Foto: Splash News/ All Over Press
UPASSENDE FOR BARN: Flere reagerer på at Kim Kardashian tok med datteren North på motevisningen til Kanye West torsdag. Beyoncé og Anna Wintour (t.h) skal ha blitt ille berørt da lille North begynte å hylskrike litt senere i motevisningen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld viste Kanye West (37) frem sin nye Yeezy-kolleksjon for Adidas under moteuken i New York.

Superstjernene flokket seg til motevisningen, men det var Kanye og Kim Kardashians (34) datter North West (20 mnd.) som stjal mye av oppmerksomheten.

Lille North, som ifølge Complex.com var kledd i en miniversjon av en vest fra visningen, fikk nemlig et raserianfall under moteshowet til pappa Kanye.

Skrikende på fanget til mamma Kim skapte hun et lite rabalder, og ifølge RadarOnline måtte North fraktes backstage der skrikingen var mindre sjenerende.

Saken fortsetter under bildene av en misfornøyd North West!

Beyoncé (33) og Jay Z (45), som nektet å delta i Kim og Kanyes bryllup, hadde plassene på første rad ved siden av Kim. Superparet lot klokelig datteren Blue Ivy (3) få være igjen hjemme.

VOGUE-redaktør Anna Wintour (65) satt på Kim Kardashians andre side, og i likhet med Beyoncé og Jay Z virket hun ille berørt av North Wests utbrudd.

Slaktes som foreldre

Og etter alt å dømme, er det ikke bare superstjernene som reagerer på lille Norths tilstedeværelse på motevisningen. En rekke av Daily Mails lesere formelig raser mot Kim Kardashian og Kanye West - som også tidligere er blitt kritisert for å utnytte North.

- Stakkars lille venn!! Hun er utslitt, med poser under øynene, men dumme mamma og pappa tror hun er et motetilbehør, skriver en leser i nettavisens kommentarfelt.

- Jeg synes synd på et så lite barn som er på motevisninger fremfor å leke ute, skriver en annen.

Saken fortsetter under bildet.

I DÅRLIG HUMØR: Lille North virket ikke særlig fornøyd da mamma Kim Kardashian fraktet henne ut fra motevisningen til pappa Kanye i New York torsdag. Flere av Daily Mails lesere mener den 20 mnd. gamle jenta ser utslitt ut. Foto: Stella Pictures
I DÅRLIG HUMØR: Lille North virket ikke særlig fornøyd da mamma Kim Kardashian fraktet henne ut fra motevisningen til pappa Kanye i New York torsdag. Flere av Daily Mails lesere mener den 20 mnd. gamle jenta ser utslitt ut. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Selvsagt gråter hun! Dette er ikke et sted å ta med et lite barn. Så lei av Kim som drar med seg datteren rundt som et motetilbehør. Hvorfor tror du Blue Ivy ikke er der? Fordi Beyoncé ikke er en pretensiøs mor og vet at det ikke passer seg, kommenterer en tredje leser.

RadarOnline skriver videre at Kanye West bare høstet lunken applaus etter Adidas-debuten sin, der Kims halvsøster Kylie Jenner (17) var blant modellene.

I en YouTube-video fra showet ser det ut til at Kim er den eneste som reiser seg, når Kanye West entrer gulvet for å motta motefiffens hyllest. I Daily Mails video kan man derimot også se blant andre Khloé Kardashian, Rihanna, designer Alexander Wang, samt Beyoncé og Jay Z reise seg, smilende og applauderende.

Hva synes du om Kanye Wests nye kolleksjon og selve motevisningen? Fra ca 01:50 i videoen nedenfor kan du se Kanyes Adidas-visning:

Både kolleksjonen og motevisningen var for øvrig av det mer spesielle slaget: Mange av modellene var ikke iført stort mer enn gjennomskinnelige bodysuits, og under mesteparten av visningen stod de omlag 50 modellene på geledd som mutte saltstøtter.

LES OGSÅ: Hun var 14 - han var 22

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer