Cara Delevingne

Dette får fansen til å klø seg i hodet

Hva er det egentlig som skjer med supermodellens ører?

FORANDRING: Flere har lagt merke til at Cara Delevingne tilsynelatende har endret på ørene sine, uten å gjøre noe poeng ut av det. Forandringen har overrasket mange. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
FORANDRING: Flere har lagt merke til at Cara Delevingne tilsynelatende har endret på ørene sine, uten å gjøre noe poeng ut av det. Forandringen har overrasket mange. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Moteuken i Paris er i full sving, og kjendiser fra hele verden har strømmet til lysenes by for å få med seg de siste trendene. Kjendisfavoritter som Givenchy, Balenciaga og Louis Vuitton viser frem kolleksjonene sine i byen, til stor begeistring fra fansen.

En som tok turen til Paris, var supermodell og skuespiller Cara Delevingne (25). Hun hadde kommet for å få med seg visningen til Dior, og satt selvfølgelig på første rad. Modellen gikk for Burberry i London tidligere i år, og er ikke ukjent med kutyme og etikette i motebransjen.

LONDON: En LHBT-inspirert kolleksjon var det Burberry valgte å vise i London. Cara avsluttet showet i denne regnbuejakken. Foto: NTB scanpix
LONDON: En LHBT-inspirert kolleksjon var det Burberry valgte å vise i London. Cara avsluttet showet i denne regnbuejakken. Foto: NTB scanpix Vis mer
PARIS: Ti dager etter å ha avsluttet Burberry-showet i London, var Cara på plass i Paris. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
PARIS: Ti dager etter å ha avsluttet Burberry-showet i London, var Cara på plass i Paris. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Derfor hadde hun selvfølgelig på seg Dior fra topp til tå. Det er derimot ikke antrekket hennes som skaper overskrifter. På flere bilder har fansen og pressen lagt merke til merkelige detaljer på modellens ører - og det får flere til å kaste seg ut i full spekulasjon.

Operasjon?

For under det The Sun omtaler som en Jeremy Corbin-hatt, viste supermodellen nemlig frem sine flunkende «nye» ører. Det er kanskje ikke det aller vanligste stedet man velger å modifisere, med leppeinjeksjoner og puppeoperasjoner høyere på lista.

Store deler av øret er normalt, og pyntet med ørepynt. Det er derimot innsiden som har fått fansen til å klø seg i hodet.

Cara hadde noe som så ut som en slags hevelse i øret, med riller på. Det er mulig å kutte i øret for å få lignende effekt, men tvilsomt i så stor grad som hun har her.

HVA SKJER?: Supermodellens ører ser nesten ut som noe hentet rett fra en skrekkfilm, og gir assosiasjoner til reptiler. Foto: NTB scanpix
HVA SKJER?: Supermodellens ører ser nesten ut som noe hentet rett fra en skrekkfilm, og gir assosiasjoner til reptiler. Foto: NTB scanpix Vis mer
VISER FREM: Selv om hun ikke har kommentert ørene selv, viste hun dem mer enn gjerne frem. Foto: NTB scanpix
VISER FREM: Selv om hun ikke har kommentert ørene selv, viste hun dem mer enn gjerne frem. Foto: NTB scanpix Vis mer

I sosiale medier har flere stilt spørsmål ved ørene, og lurer på om dette plutselig skal bli en ny trend. Har hun lagt seg under kniven for å fikse ørene sine? Magasinet Allure har pratet med flere eksperter på kroppsmodifikasjon, som alle har fått se bilder av modellens ører.

Sist vi så stjernen var i London, ti dager før Paris-turen. På tidspunktet var ørene hennes normale.

Ekspertene magasinet har pratet med mener det er mulig å få til en slik endring i øret, men at det aldri kunne ha grodd på ti dager. Hadde man derimot skulle gjort det, måtte man ha operert inn flere implantater i øret.

Likevel er det betimelig å stille spørsmål ved hvorfor i alle dager hun dukket opp med sine «nye» ører, uten å gjøre noe poeng ut av det.

STJERNE: Nye ører eller ei - det har ikke påvirket modellens popularitet. Her poserer hun for horden av fotografer som gjerne ville knipse et bilde av stjernen. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Nye ører eller ei - det har ikke påvirket modellens popularitet. Her poserer hun for horden av fotografer som gjerne ville knipse et bilde av stjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer

The Sun hevder imidlertid å ha svaret på den bisarre forandringen. Cara spiller nemlig angivelig i en ny TV-serie, signert Amazon. Den har fått navnet «The Carnival Show».

Der skal stjernen spille karakteren Vignette Stonemoss, som er en fe som rømmer for å ikke bli fanget. Den virker som hele TV-seriens generelle tema er det mytiske og overnaturlige, som kan forklare «ørepynten». Det er altså, etter alt å dømme, trolig bare en slags protese.

Ifølge IMDb begynner serien i 2019, og har litt av et stjernelag på rollelisten. Orlando Bloom skal blant annet være med, som karakteren Rycroft Philostrate.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Berg-og-dalbane på vei til helvete

Som modell har Cara vært med i reklamekampanjer for flere av verdens mest kjente motehus, som Yves Saint Laurent, DKNY og Chanel. Hun har også gått på catwalken i moteshow for designermerker som Dolce & Gabbana, Stella McCartney og Fendi.

Men livet har ikke alltid gått på skinner for den talentfulle jenta.

Tidligere har Cara fortalt at hun trodde hun var for stygg til å bli modell, og som tenåring drev hun med selvskading og slukte unna store mengder reseptbelagte piller for å dempe smerten hun følte.

I høst åpnet 25-åringen seg ytterligere om den vanskelige tiden.

- Jeg var veldig flink til å distansere meg helt fra følelser. Og hele tiden fortalte jeg ting til meg selv for så å hate meg selv for å ha sagt det. Jeg forsto ikke hva som skjedde, utenom det faktum at jeg ikke ønsket å leve lenger, sa hun åpenhjertig i et intervju med The Edit.

«Suicide Squad»-stjernen skulle gjerne visst det hun vet om livet i dag - som deprimert tenåring.

- Jeg skulle visst at så lenge jeg klarte å holde fast ved livet, så ville jeg komme meg gjennom det. For meg, som var en tenåring, føltes det som om jeg satt i en berg-og-dalbane på vei til helvete.

I dag har Cara derimot klart å snu livet sitt rundt, og har en fantastisk karriere innenfor både mote- og filmverdenen.

Den talentfulle briten, som har vært singel siden bruddet med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten St. Vincent i 2016, innrømmet også at hun tidligere har lent seg for mye på kjærligheten. Men nå er hun endelig komfortabel i sitt eget selskap.

LES OGSÅ: Her går det galt for Cara

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer