Dette får du ikke se på TV

Fredrik Skavlan har forandret på utseendet i sommer.

SEOGHØR.NO: NRK-programleder Fredrik Skavlan (46) har i år vært en del av TV-bransjen i over 17 år. Til høsten er han aktuell med en ny sesong av talkshowet «Skavlan».

Programlederen har de siste ukene kunne nyte en lang og god sommerferie med familien, som blant annet består av skuespillerkjæresten Maria Bonnevie (39) og deres felles datter.

Men sommerferien har ikke bare gitt Skavlan mulighet til å bruke tid med familien, programlederen har også benyttet anledningen til å forandre på utseende.

- Det er en sommerstil, som bare ikke er borte enda. Jeg pleier å la skjegge gro om sommeren fordi jeg er lat. En gang prøvde jeg det på TV også, men det ble veldig negativt mottatt av seerene, så da barberte jeg meg på seernes bestilling. Jeg har siden stillt nybarbert på TV, sier Skavlan om sitt nye skjegg.

Programlederen gleder seg til en ny sesong av «Skavlan».

- Jeg er på ingen måte klar. Det er nå vi jobber som mest og mest desperat. Det er fortsatt en måned igjen som vi har til å spikre de fantastiske bookingene vi nesten har. Det er sånne navn og historier som jeg til dels alltid har drømt om at vi skal få, men det er ikke spikret enda, forteller programlederen om den kommende sesongen.

LES OGSÅ:   - Fredrik Skavlan er min mentor