PÅ SOVEROMMET: Seher.no fikk være med MGP-artistene Rikke Normann og Åste Hunnes Sem på soverommet. Her viser de frem Rikkes seng.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
PÅ SOVEROMMET: Seher.no fikk være med MGP-artistene Rikke Normann og Åste Hunnes Sem på soverommet. Her viser de frem Rikkes seng. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Dette får du ikke se på TV

Seher.no fikk være med sangstjernene på soverommet. Se video!

Publisert
 Se hvordan Åste og Rikke bor under MGP i video nederst i saken!

ØRLAND (SEHER.NO):   Lørdag er det duket for den første delfinalen i MGP på Ørland, og syv av årets deltagere skal kjempe om billett til den store norske finalen i februar.

Under den direktesendte sendingen er det glitter, glamour og fest som står i fokus, men bak scenen til MGP er det ikke mye som bærer preg av at det er landets mest prestisjefulle sang-og låtskriver-konkurranse som går av stabelen.

Fredag fikk Seher.no være med på et eksklusivt "bak scenen" opptak med Åste Hunnes Sem (37) og Rikke Normann (28), som opptrer med låten «Not That Easy (Ah-Åh Ah-Åh)» under lørdagens delfinale. 

Og de to viste villig frem Rikkes enkle, men svært behagelige og koselige soverom på Ørland Kysthotell til Seher.nos lesere.

Blant haugene med partyklær, høyhælte sko, sminke og treningstøy, finner man tekopper, en uopredd seng og haugevis med ingefær, som Rikke sier at "roer nervene".

I tillegg er det et lass med smykker og stæsj, som er lagt ut over hele det ene skrivebordet i rommet.

- Se, her er nesten alle smykkene jeg har. Det ble nesten overvekt på grunn av alle øredobbene jeg har med meg, humrer Rikke til Seher.no.

Delfinalisten beklager at det er så rotete på rommet, men sier at hun har forsøkt å gjøre det så hjemmekoselig som mulig siden de to ankom Ørland med resten av MGP-deltagerne onsdag.

- Jeg har prøvd å gjøre det litt sånn som hjemme, for leiligheten min i Oslo er nesten på samme størrelse som det her, smiler hun, mens hun forsøker å rydde vekk uoppakket undertøy, sokker og tekopper.

Ifølge de to jentene gleder de seg veldig til lørdagens opptreden, og innrømmer at det blir spennende å vise frem de nye og svært hemmelighetsstemplede sceneantrekkene til publikummerne.

- Det blir så veldig, veldig fint. Vi kan ikke røpe så mye, men det blir veldig kult og elegant, smiler jentene.

Både Åste og Rikke har svært særegne klesstiler, og overfor Seher.no avslører de at det fører til noen uenigheter iblant.

- Jeg synes alt er fint, jeg. Jeg er kanskje litt rar. Jeg liker masse mønstre, farger, og har aldri noe som passer sammen. Så Åste pleier å kritisere meg litt, humrer Rikke, mens sangmakkeren rister på hodet: 

- Neida, jeg pleier å si "hmm...det var interessant, synes du det passer sammen?".

Ifølge Rikke er det imidlertid veldig greit å ha en venninne som tør å si fra når det blir for mye.

- Det er faktisk veldig fint å ha en venninne som sier sånt. For det kan jo bli litt mye noen ganger, og da er det bra at noen sier fra, ler hun.

Det er tv-teamet i NRK som har hjulpet de to med å finne antrekk til lørdagens opptreden, og jentene innrømmer at de håper å få beholde de staselige plaggene.

- Åh, vi håper det altså, eller at vi kan kjøpe de. Jeg har veldig lyst til å ha min. De er jo sydd til vår kropp, så de passer ingen andre, sier Åste.

Disse opptrer på Ørland:

Carina Dahl - Guns & Boys
Use Me - Daisy
Helene Bøksle - Vardlokk
Sie Gubba - Alt du vil ha
Gatas Parlament - Jobbe litt mindre og tjene litt mer
Sichelle - Trenger mer
Åste & Rikke - Not That Easy (Ah-Åh Ah-Åh) 


Den første delfinalen i MGP avholdes på Ørland, og sendes på NRK1 lørdag 15. januar kl. 19.55!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg er veldig takknemlig

Se hvordan Åste og Rikke bor under MGP i video nedenfor:[obj:media:9291]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer