Dette får du ikke se igjen

Ewan McGregor har fått nok av å kaste klærne på film.

ALDRI MER: McGregor har fått nok av å kaste klærne på film. Her i en sexscene sammen med Michelle Williams fra filmen «Incendiary». Foto: Stella Pictures
ALDRI MER: McGregor har fått nok av å kaste klærne på film. Her i en sexscene sammen med Michelle Williams fra filmen «Incendiary». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Ewan McGregor (39) har flere ganger vist seg i natura, men nå har han gitt seg selv nakenforbud - i hvert fall på film.

- Jeg vil ikke at det skal virke som om jeg er besatt av sex, for det er egentlig det motsatte av sannheten, sier McGregor til Daily Express.


Stjernen har vist alt i filmer som «Trainspotting» og «Velvet Goldmine» men nå er det nok.

- Sexscenene er veldig eksponerende, og det er sjelden man lærer noe om karakteren gjennom dem, forklarer han.

McGregor fyller snart 40 år, og sier han ikke vil bli som Clint Eastwood, og falle for yngre jenter på lerretet.

- Jeg blir eldre, men skuespillerne fortsetter å være unge. Jeg vil ikke bli som Eastwood, hvor romansene hans virker 50 år yngre enn han.  

Den skotske skuespilleren er snart aktuell i en film om tsunamiens ødeleggelser i Thailand i 2004. Innspillingen til filmen ble imidlertid en utfordring, ettersom produksjonen ble satt på pause da en statist ble tatt i å skrive drapstrusler til McGregor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nakenbadet med Charlie Sheen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer