«Wisting» sesong to:

Dette får du ikke se i «Wisting»

Én av skuespillerne røper en spesiell detalj hun gjorde alt for å skjule på skjermen.

WISTING: Se de første bildene fra sesong to av «Wisting» som har premiere 26. desember 2021. Video: Viaplay Vis mer
Publisert

Nå som julen har meldt sin ankomst har nordmenn mye å glede seg over. Og etter at sesong to av krimserien «Wisting» ble utsatt på ubestemt tid på grunn av coronapandemien, kan fansen nå juble igjen.

Oppfølgersesongen ruller nemlig over norske skjermer på TV3 igjen fra søndag 26. desember. Planen var opprinnelig at den skulle sendes allerede våren 2021.

I anledning premieren har Se og Hør tatt en prat med tre av skuespillerne som medvirker i den sylferske sesongen.

- Mørkere og mer action

Innspillingen startet først i oktober 2020 og planen var å filme i både Belgia og Litauen. Like etter ble det derimot full nedstengning og strenge restriksjoner.

I mai var de imidlertid i gang igjen, og det hadde blitt bestemt at serien skulle spilles inn i Vestfold, nærmere bestemt i området hvor forfatter Jørn Lier Horst (51) opprinnelig hadde satt historien, nemlig i Larvikområdet.

Skuespillerveteranen Sven Nordin (64) er tilbake i hovedrollen som politietterforsker William Wisting, og han er blant dem som uttrykker stor lettelse over at de omsider kom i mål med sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer