«Skal vi danse»:

Dette får deltakerne

Kompenseres for den tapte inntekten.

DANSEPAR: Alexandra Joner og Ole Thomas Hansen på parketten. Foto: Thomas Andersen / TV 2
DANSEPAR: Alexandra Joner og Ole Thomas Hansen på parketten. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse» er godt i gang, og to deltakere, Lavrans Solli (31) og Trude Vasstrand (59), har allerede måttet takke for seg i konkurransen.

- Det var jeg som skulle ut i dag. Jeg har nesten dårlig samvittighet for at jeg gjorde det så dårlig overfor Catalin (Mihu, dansepartner, journ.anm.). Nå skal jeg hjem til Ålesund og være lærer, sa Vasstrand til Se og Hør da hun måtte forlate konkurransen sist sending.

I tillegg måtte en tredje deltaker, Fritz Aanes (45), trekke seg fra konkurransen forrige lørdag etter en bruddskade.

Helene Spilling kom med en kryptisk beskjed på armen under «Skal vi danse». Video: Klaus Fjellro. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Mens det står på er det derimot altoppslukende.

Deltakerne - og proffdanserne - setter nærmest sitt eget liv på vent for å være med i den populære dansekonkurransen. Det trenes flere timer om dagen, og det blir lite tid til familie, fritidsaktiviteter, tur med hunden - og jobb.

For som mange andre, har også «Skal vi danse»-deltakerne jobber å utføre og steder de må være, som ikke er like lett å få til i de travle danseukene.

Derfor er det trolig flere som har spurt seg selv hvordan kjendisene løser den tapte tida til jobb - og dermed også inntekten - under innspilling.

Det har derimot programmet en løsning på, forklarer pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

STIKK: Proffdanseren Amalie Aune er å se på «Skal vi danse» med dansepartner Lavrans Solli denne høsten. Men det er en helt annen dansevideo på Tiktok som har fått mest oppmerksomhet den siste tiden. Reporter: Jonas Hammer. Video: Klaus Fjellro/ Rød Løper Vis mer

- Alle deltakere i «Skal vi danse» får en godtgjørelse, bekrefter Dahl overfor Se og Hør.

- Hva som ligger i denne godtgjørelsen, kan vi ikke kommentere da dette er en avtale mellom oss og den enkelte.

LES OGSÅ: Ekspert reagerer: - Bare trist

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer