Dette får Beckham til å gråte

Den barske fotballspilleren har også en myk side.

SEOGHØR.NO: Den tidligere proff-fotballspilleren David Beckham (38) avslørte i et intervju med «BBC Radio 1» denne uken, ifølge E!News, at han ofte begynner å gråte av filmer.

- Jeg er et følelsesmessig vrak når det kommer til filmer. Det er noen filmen jeg absolutt ikke klarer å komme meg gjennom uten å begynne å gråte. Jeg tuller ikke.

KOSEMOSE: Pappa David Beckham med sin lille datter Harper Seven (2). Han er ikke redd for å vise følelsene sine overfor den lille sjarmøren. Foto: FameFlynet Sweden
KOSEMOSE: Pappa David Beckham med sin lille datter Harper Seven (2). Han er ikke redd for å vise følelsene sine overfor den lille sjarmøren. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Blant filmene den kjekke firebarnsfaren lar seg rive med av er blant annet 90-tallssuksessen «Armageddon» med Liv Tyler (36), Bruce Willis (58) og Ben Affleck (41) i hovedrollene - men også TV-seriersetter Beckhams følelser i sving.

- Det er det samme når jeg ser på «The Office» eller «Friends» - jeg kommer meg rett og slett ikke gjennom det uten å gråte, sier kjekkasen videre.

Men det er ikke bare foran skjermen at Beckham viser følelser. Også på fotballbanen har tårene trillet nedover kinnet hans i full offentlighet.

I 2006, da Beckham ble skadet under en FIFA-kamp mot Portugal, hulket fotballspilleren på sidelinjen.

18.mai i år spilte han sin siste offisielle fotballkamp på Parc des Princes i Paris, og da han publikum og øvrige fotballspillere hyllet den avtroppende proffen med trampklapp klarte ikke Beckham å holde tårene tilbake.

PAPPAKOS: David Beckham med sønnene Brooklyn (14), Romeo (11) og Cruz (8) etter avskjedskampen for LA Galaxy i Los Angeles i desember i 2012. Foto: REX/All Over Press
PAPPAKOS: David Beckham med sønnene Brooklyn (14), Romeo (11) og Cruz (8) etter avskjedskampen for LA Galaxy i Los Angeles i desember i 2012. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Sammen med kona Victoria Beckham (39) har David barna Brooklyn (14), Romeo (11), Cruz (8) og lille Harper (2) - og er ikke redd for å vise følelser sammen med dem. Ofte blir kjekkasen fotografert mens han kysser og koser på sine søte barn.

Og kanskje det er nettopp Beckhams myke side som har varmet opp konas «steinansikt» det siste året...?

LES OGSÅ: - Jeg kan bekrefte at det er min rumpe