Liva Ingebrigtsen:

Dette falt hun for ved ektemannen

Liva Ingebrigtsen er gift med en av verdens beste løpere.

GIFT: Liva og Henrik Ingebrigtsen giftet seg i fjor, og har to døtre sammen. I et nytt intervju med KK forteller førstnevnte hva hun falt for ved ektemannen. Her er duoen avbildet under Elle-festen tidligere denne måneden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFT: Liva og Henrik Ingebrigtsen giftet seg i fjor, og har to døtre sammen. I et nytt intervju med KK forteller førstnevnte hva hun falt for ved ektemannen. Her er duoen avbildet under Elle-festen tidligere denne måneden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Når du er gift med en av verdens beste løpere, er det ikke til å stikke under stol at man må tilpasse seg strenge treningsopplegg og tydelige restitusjonsrutiner i hverdagen.

Akkurat det har Liva Ingebrigtsen (23) fått erfare, etter at hun møtte Henrik Ingebrigtsen (28). Paret giftet seg i april i fjor, og har døtrene Olivia (2) og Charlotte (6 mnd.).

LYKKELIGE: Henrik og Liva Ingebrigtsen giftet seg i Stavanger i april i fjor. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør
LYKKELIGE: Henrik og Liva Ingebrigtsen giftet seg i Stavanger i april i fjor. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør Vis mer

I et større intervju med KK, forteller 23-åringen om fordelene og ulempene ved å være gift med den eldste Ingebrigtsen-broren.

- Henrik har en spesiell jobb på både godt og vondt - når han er hjemme er han veldig tilgjengelig, mens når han er borte ser jeg ham ikke på fire til åtte uker. Det er selvfølgelig ikke helt ideelt å ha en mann som er bortreist i to måneder når du har to små jenter hjemme, forteller Liva.

Ble sjarmert

Paret har vært sammen i fem år, og gift i litt over ett. I intervjuet avslører Liva hva det var hun falt for ved ektemannen. Hun forteller også at hun egentlig ikke visste hvem han var første gangen de møttes.

Liva og Henrik møttes helt tilfeldig i Stavanger, da hun var ute med en venninnegjeng og han spiste middag med en kompis. De la hverandre til på Snapchat, og 23-åringen forteller at hun siden den dagen skjønte at han var en type hun kunne falle for.

EKTEPAR: Henrik og Liva har vært sammen i fem år, og gift i litt over ett. Her avbildet i lillebror Filips bryllup, da Liva gikk gravid med parets andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: Henrik og Liva har vært sammen i fem år, og gift i litt over ett. Her avbildet i lillebror Filips bryllup, da Liva gikk gravid med parets andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Under det første besøket hjemme hos Henrik, ble Liva imponert. I likhet med henne selv samlet nemlig løpestjernen på gamle LP-plater.

- Vi hadde til og med samme musikksmak. Og det er litt morsomt at jeg alltid har tenkt at en eventuell mann må ha samme musikksmak som meg. Jeg tror det var det første jeg ble sjarmert av ved ham, sier hun i intervjuet.

Treningssommer

Det er ingen hemmelighet at målrettet trening står høyt på prioriteringslisten i Ingebrigtsen-familien. Henrik og brødrene, Filip (26) og Jakob (18), er alle blant verdens beste, og det krever sitt.

Likevel tok Henrik seg en liten pause tidligere denne måneden for å gjøre noe hyggelig sammen med kona. Under den årlige Elle-festen, bare dager før Henrik skulle løpe under Bislett Games, dukket nemlig paret opp på den røde løperen.

- Vi har bittelitt tid mellom slagene, sa Henrik til Se og Hør.

Mye kunne derfor tyde på at turtelduene gjorde sitt ytterste for å få litt kvalitetstid sammen - noe det blir minimalt av i sommer.

- Henrik skal være på treningsleir nesten hele sommerferien, mens jeg skal til Bø Sommarland og dyreparken med barna. Når han kommer hjem skal vi bare være hjemme, fortalte Liva til Se og Hør.

- Jeg får derfor ikke noe sommerferie med barna. Det er litt dumt, innrømmet Henrik.

FRA TRENING TIL FEST: Henrik Ingebrigtsen og kona Liva møtte opp på Elle-fest - bare to dager før Henrik skulle i aksjon på Diamond League-stevnet på Bislett. Reporter/video: Jonas S. Hammer / Mariann Habbestad / Dagbladet TV Vis mer

- Litt sur på meg

Ekteparet kunne også fortelle hvordan de får hverdagen til å gå opp, og Henrik skrøt av kona for innsatsen hun legger ned på hjemmebane når han er bortreist.

- I det daglige går det mest i at Liva gjør alt og at jeg bare bidrar noe. Hun er litt sur på meg når jeg kommer hjem fra treningsleir, for da ødelegger jeg som regel hennes rutiner, sa 28-åringen lattermildt.

Akkurat det kunne Liva bekrefte:

- Litt? Jeg kan legge meg halv ti fordi jeg må så tidlig opp, men når han kommer hjem er vi plutselig mye lenger oppe - og jeg må likevel opp klokken seks. Men det er jo kjekt, jeg ville jo ikke lagt meg før han var hjemme uansett.

LES OGSÅ: Er dette et stikk mot eksen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer