- Dette er voldtekt

Her får Hellstrøm både smaks- og synssjokk. Se video!

IKKE IMPONERT: - Jeg tar ikke hardt i når jeg kaller dette voldtekt av et fantastisk produkt, sier mesterkokken Eyvind Hellstrøm når han får servert favorittfisken piggvar på Utsikten hotell i Kvinesdal. Foto: TV3
IKKE IMPONERT: - Jeg tar ikke hardt i når jeg kaller dette voldtekt av et fantastisk produkt, sier mesterkokken Eyvind Hellstrøm når han får servert favorittfisken piggvar på Utsikten hotell i Kvinesdal. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Etter tre sesonger med å sjekke kvaliteten på norsk restaurantmat i TV-programmet «Hellstrøm rydder opp», har mesterkokken Eyvind Hellstrøm (61) tatt mange sterke ord i bruk for å beskrive de negative opplevelsene.

Men under besøket på Utsikten hotell i Kvinesdal - som vises torsdag på TV3 - blir han så provosert av smaken på sin favoritt-fisk piggvar at han sammenligner det med en voldtekt.

- Det ser veldig lite inspirert ut. Hva er det de har gjort med denne fisken?

- Jeg tar ikke hardt i når jeg kaller dette voldtekt av et fantastisk produkt, er hans spontane reaksjon til kameraene.

Hotellsjef Per Arne Netland innrømmer at han var forberedt på direkte meldinger fra mesterkokken, men angrer ikke på at han sa ja til å stille opp med hotellet.

- Det kan jo være litt tøft å få så direkte tilbakemeldinger. Vi hadde ikke gjort noe på forhånd for å fremstå som bedre enn det vi var til daglig, målet var å lære mye av ham og det gjorde vi. Men jeg har ikke sett programmet ennå, og er selvfølgelig spent på hvordan det er klippet, sier han til Seher.no.

Netland har satset store summer på det 85 rom store hotellet, som tidligere lå tett inntil Europaveien på Sørlandet.

Etter at veien ble lagt om, ønsker han å gjøre hotellet til et landemerke, blant annet ved å satse på lokale matvarer.

På hotellets hjemmeside reklamerer de med å ha vært med i kveldens episode av «Hellstrøm rydder opp»

- Vi håper jo at vi skal komme best mulig ut av det. Det viktigste vi lærte av Hellstrøm var å ha tro på det vi driver med, og å fortsette med satsingen på lokale råvarer. Det kan være en utfordring med tanke på henting og sånn, men vi har troen på dette, sier Netland til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp» ser du torsdager på TV3 kl 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg ble nesten forelsket[obj:media:9095]