Emilie Voe Nereng:

Dette er Voes nye kjæreste

Fant lykken med barnestjerne.

KJÆRESTEN: Emilie Voe Nerengs nye kjæreste, Michael Hansson, er best kjent fra ungdomsserien «Johnny og Johanna». Foto: Martine Johansen / Se og Hør
KJÆRESTEN: Emilie Voe Nerengs nye kjæreste, Michael Hansson, er best kjent fra ungdomsserien «Johnny og Johanna». Foto: Martine Johansen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kom den gledelige nyheten om at TV-profil og tidligere bloggdronning Emilie Voe Nereng (27) hadde funnet lykken igjen etter bruddet med forloveden i sommer.

Spekulasjonene om at 27-åringen hadde en romanse på gang fikk fart da hun dukket opp på Alexandra Joner (32) og Runar Vatnes (48) mye omtalte halloween-fest med en mystisk herremann. Den gang skjulte han identiteten sin bak en maske.

- Jeg er black swan. Han er tilbehør, leid inn for kvelden. (...) Jeg er veldig fornøyd så langt, sa hun kryptisk da.

Mandag ble det imidlertid kjent at Nerengs utkårede er ingen ringere enn Michael Hansson (32), kjent for mange fra NRK-serien «Johnny og Johanna».

- Han gjør meg veldig glad og jeg er utrolig forelsket, kunne Nereng fortelle til Se og Hør.

Hansson kunne også overfor Se og Hør bekrefte den hyggelige nyheten.

Barnestjerne

Hansson dukket opp på TV-skjermen for første gang i 2005, da som Johnny i «Johnny og Johanna». Rollen ble først spilt av Nikolai I. K. Djupesland, i 2004, men Hansson tok over etter seriens første sesong. Rollen som Johanna ble portrettert av Maiken Kolle Riskild (30).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer