Vixen Awards 2021:

Dette er Vixen-vinnerne

Deriblant Leah Isadora Behn stakk av med Vixen-pris fredag kveld.

ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen ble «Årets influencer» under Vixen Awards 2021. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GAMLE LOGEN / OSLO (Se og Hør): Fredag kveld går den årlige Vixen Awards av stabelen. Utdelingen er en årlig prisutdeling som kårer landets beste influensere.

En rekke av av Norges største influensere har i den anledning tatt turen til Gamle Logen i Oslo, der spente fjes ventet spent på å se om de kunne ta turen hjemover med en Vixen-pris i hånda.

Forrige gang Vixen ble arrangert førte det til store overskrifter i norsk presse, da influenser Kristin Gjelsvik (35) gikk hardt ut mot bransjen, blant annet ved å lange ut mot Sophie Elise (26) i takketalen.

Se årets vinnere nedenfor!

VIXEN: Rød løper intervjuer Nyhus-ekteparet på Vixen 2021. Vis mer

Årets influenser mote: Jenny Skavlan

- Herregud. Tusen hjertelig takk. Jeg har jo stått her et par ganger før. Beklager, det er fakta, spøkte Skavlan fra scenen, og fortsatte:

- Jeg føler jeg sier det samme absolutt hele tiden rundt dette med klær og miljø. Det første unge mennesker begynner å bruke sine egne penger på er klær, sko, mote og sånne ting. Her har vi en unik mulighet til å skape gode forbrukere helt fra starten.

VANT IGJEN: Jenny Skavlan vinner prisen for årets mote igjen. Vis mer

Den muligheten synes influenseren folket skal ta.

- Jeg håper vi skal ha en skikkelig gøy fest, sa hun til jubel fra salen.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

Årets influenser beauty: Leah Isadora Behn

- Er det bare å starte da? Herregud. Det er like før jeg begynner å gråte. Tusen takk til alle sammen her og alle som støtter meg, som har stemt på meg og følger etter meg og ser hva jeg driver med, sa hun, og fortsatte:

- Tusen takk til alle sammen her og alle som støtter meg, som har stemt på meg og følger etter meg og ser hva jeg driver med. Selvfølgelig takk til juryen, jeg foventet ikke dette. Jeg må selvfølgelig også takke mamma og pappa for at de alltid har støttet meg og sagt at jeg kommer til å klare hva som helst. Jeg må takke alle vennene mine som er her eller ser på, fortsatte hun.

VANT: Leah Isadora Behn vant prisen for beauty og takker blant annet faren Ari Behn. Vis mer

Den unge influenseren påpekte at hun ikke er bedre enn andre fordi hun vinner prisen, men fortalte at alle er like gode.

DOKUMENTERTE: Märtha Louise så ut til å dokumentere datterens vinnerøyeblikk på kveldens Vixen Awards. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
DOKUMENTERTE: Märtha Louise så ut til å dokumentere datterens vinnerøyeblikk på kveldens Vixen Awards. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Ute i salen kunne man se mamma prinsesse Märtha Louise dokumentere kvelden mens hun strålte av stolthet - noe hun også ga uttrykk for i et eget Instagram-innlegg:

«Herreguuud jeg er så stolt!! Tenk Vixens Årets Influencer i kategori Beauty er my one and only @leahhhbeauty!!!!» begynte Märtha det hyggelige innlegget.

Årets influenser trening og helse: Jørgine Massa Vasstrand

- Wow! Jeg føler meg som en veteran her jeg står. Nå har jeg holdt på ei god stund og det å fortsatt bli anerkjent for den jobben man gjør er veldig stas, sa hun fra scenen.

- Tusen takk til juryen og alle som har stemt meg fram, la hun til.

Årets influenser livsstil: Sara Emilie Tandberg

- Det var veldig uventa. Tusen, tusen takk.

- Jeg setter veldig pris på dette fra følgerne mine. Jeg vet veldig mange heier og støtter. Denne bransjen her kan til tider være litt kjip, litt ufin. Det synes jeg er trist, for vi er kollegaer. Vi kan heie på hverandre, juble for hverandre. Det er så viktig, sa hun.

Årets influenser interiør: Camilla Bakken

- Jeg har veldig få ord å si. Jeg har ikke øvd på en eneste takketale. Det er bare helt insane å bli anerkjent på denne måten her, sa hun.

Årets influenser mat: Emilie «Voe» Nereng

- Herregud, dette her var gøy. Jeg har gått rundt med høye skuldre i hele dag. Jeg vil dedikere denne prisen til alle frukter og grønnsaker der ute - dere er fantastiske.

- Det føles så fantastisk å bli anerkjent i en kategori som jeg bryr meg så mye om.

HJEMMET: Emilie «Voe» Nereng er deltaker i denne ukens episoder av «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

Årets influenser reise og friluftsliv: Helene Myhre

- Wow. Hva skal man si? Det har vært skikkelig kult å følge med på hvordan norsk turisme har blomstret det siste året, sa hun.

- Jeg har veldig sceneskrekk. Jeg liker meg best i fjellet. Det jeg synes er så fint med tur er at det er en av de få arenaene hvor folk er på lik linje. Man snakker ikke på tur om hvem som er fattig eller rik, men om hvor man er på vei, fortsatte hun, og påpekte at tur skal være for alle.

Helene Myhre. Foto: Dagbladet
Helene Myhre. Foto: Dagbladet Vis mer

Hun takket også ekskjæresten, som det nylig ble slutt med.

- Takk for at du har delt reisen med meg og hjulpet meg å dokumentere så vi kan inspirere folk til å komme seg ut, sa hun gråtkvalt på scenen.

Årets influenser underholdning: Oskar Westerlin

- Tusen takk for den prisen jeg har blitt tildelt i kveld. Dessverre er jeg ikke med dere for å ta den imot. Det skulle jeg så inderlig ønske jeg var. La oss være ærlig, jeg skulle ikke ønske det. Jeg sitter her i Spania i 25 grader, sa han i en innsendt video.

Foto: Oscar Westerlin
Foto: Oscar Westerlin Vis mer

Westerlin var nemlig på ferie da han mottok prisen.

Årets influenser bærekraft: Hanne Lene Dahlgren

- Altså, den prisen her var ikke annonsert, jeg visste ikke at jeg var nominert engang, sa hun tydelig fornøyd med prisen.

- Denne bransjen her er ganske rart. Vi er veldig forskjellige, men en ting vi har til felles er at vi har sinnsykt mye makt. Jeg tror Stortinget misunner oss den makten som finnes i dette rommet. Det føler jeg vi må ta på alvor. Vi må huske hva slags stemme vi har, og hvordan vi bruker den, fortsatte hun.

VANT: Leah Isadora Behn vant prisen for beauty og takker blant annet faren Ari Behn. Vis mer

Årets gullpenn: Trygve Skaug

- Kjære Vixen. Tusen hjertelig takk. Nå er jeg veldig overrasket og veldig stolt og glad. Det var en ære å få bli nominert sammen med det jeg mener er noen fantastisk viktige stemmer. Det var hyggelig og overraskende å få prisen, sa han i takkevideoen.

- Jeg vil dele prisen med bygda mi, Ørje, la han til.

Årets business: Eveline Karlsen

- Jeg må holde meg fast nå. Jeg så ikke denne komme i det hele tatt, så jeg har ikke forberedt noen takketale. Det eneste jeg synes er veldig kult er at jeg håper denne prisen er gitt fordi jeg har funnet en vei folk også synes er kul, sa hun fra scenen, og fortsatte:

- Jeg synes det er dritfett at så mange damer satser og kjører hardt som faen. Jeg har ikke så sykt mange kloke ord å komme med, men dette synes jeg er kjempegøy.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

Årets sterke mening: Fredrik Solvang

- Jeg skal ikke trette dere med en lang takketale. Jeg tror til alle som noensinne har følt at de var litt utenfor, litt annerledes, ikke passet helt inn: Det står en brun mann på tv to ganger i uka, sa han, og fortsatte:

- Det var bare et halvt poeng, det viktige poenget er at jeg føler denne prisen er en bekreftelse på at det ikke er noen barrierer mellom NRK og Vixen. Dette er den nye normalen. Vi i «Debatten» vil gjerne være for dere og blir til med dere. Dette er det jeg vil dere skal huske: Kom til oss, uansett hvor liten saken måtte være. Forklar oss hva det dreier seg om, vi tar dere på alvor.

Årets stjerneskudd: Liv Gravdahl - Hurryliv

- Å herregud. Jeg kommer fra Sørlandet, så det er lov å si, sa hun til latter fra publikum.

- Takk til alle fantastiske mennesker som følger meg, som synes det er gøy med rydding og vasking.

Liv Gravdahl/Hurryliv. Foto: Dagbladet
Liv Gravdahl/Hurryliv. Foto: Dagbladet Vis mer

Årets forbilde: Tinashe Williamson

- Jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv. Takk for at vi viser at antirasisme er noe vi setter på agendaen. Jeg får ofte høre at «jeg er lei av å snakke om rasisme». Jeg også, jeg skulle ønske vi slapp, sa hun ærlig.

- Jeg håper jeg er siste som vinner pris for å snakke høyt om rasisme, ikke fordi vi ikke er opptatte av det lenger, men fordi vi har klart å utrydde det sammen. For deg og meg, og for de som kommer etter oss!

Folkets favoritt: Jørgine Massa Vasstrand

- Wow. Altså det tredje året på rad. Er det ikke det? Jeg tror det. Nå kjente jeg at jeg ble litt satt ut. Er jeg så godt likt?

- Tusen takk til folket der hjemme. Dette var skikkelig overraskende og veldig, veldig stort.

Årets influenser: Iselin Guttormsen

- Herregud. Jeg tror aldri jeg har blitt spruta i ansiktet med glitter før. Jeg har virkelig ikke forberedt noen tale, for jeg trodde det virkelig ikke, sa hun tårevåt.

- Det har vært ganske tøft å stå i de tingene. Jeg vil aller først takke Sebastian Solberg. Han rare, slitsomme altfor mye-mannen som oppdaget meg i sosiale medier. Jeg vil også takke David Eriksen, som turte å satse på en dame som snakket om sex og åreknuter, hår på tærne, hemoroider i rumpa og gudene vet hva, fortsatte hun.

- De kjære barna mine, jentene mine som har vært en stor inspirasjon til hvorfor jeg har sett på livet, kroppen, seksualitet, mennesker og kjærlighet på en helt annen måte. Mange synes jeg snakekr stygt, er provoserende, at jeg gjør alt for å bli hørt. Og ja, jeg gjør alt for å bli hørt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer