- Dette er verre enn å kaste klærne i Playboy

Lillian Müller ber om hjelp fra høyere makter før «Skal vi danse»-debuten. Se hvordan det gikk da hun skulle prøvedanse i videoen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske Playboy-modellen Lillian Müller (60) - som har vært avbildet på forsiden av det berømte herrebladet hele ni ganger og ble kåret til årets Playmate i 1976 - la ikke skjul på at hun har kraftige sommerfugler i magen før debuten i årets «Skal vi danse» på TV 2.

Se alle danseparene i årets «SKal vi danse» her!


- Dette er verre enn å kaste klærne i Playboy. Første gangen jeg stilte opp for Playboy, var det på et lukket sett, med kun noen få mennesker rundt meg. Nå skal jeg danse live foran en million mennesker.

- Jeg kommer til å være redd for å snuble i kjolen, og jeg kommer til å være redd for å falle og slå meg. Men heldigvis har jeg Glenn Jørgen til å passe på meg, sier Müller til Seoghør.no, mens hun tar et godt tak rundt dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.

Se hvordan det gikk da Lillian skulle vise fram noen danseetrinn øverst i saken.

60-åringen sier hun har bedt til høyere makter om hjelp til å imponere dommerne og seerne på dansegulvet.

- Jeg ber litt, og jeg ber om at jeg skal vinne «Skal vi danse». Men innerst inne tenker jeg at jeg med Glenns hjelp skal bli så flink som mulig til å danse. Hvor hen det setter meg, om jeg blir en, to eller tre, er ikke så nøye.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flytter hjem til foreldrene på grunn av «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer