Dette er verdens mest sexy mann

Tusenvis av lesere har talt.

SEXY: Ryan Reynolds har ingenting imot å kaste klærne i sine roller. Her fra en scene med Sandra Bullock i The Proposal. Foto: Stella Pictures
SEXY: Ryan Reynolds har ingenting imot å kaste klærne i sine roller. Her fra en scene med Sandra Bullock i The Proposal. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den siste tiden har magasinet People foretatt en stor undersøkelse for å kåre verdens mest sexy mann. Nå er resultatene klare, og skal man tro bladet, er det skuespilleren Ryan Reynolds (34) som får de fleste kvinnene til å rødme.

Men den muskuløse «X-Men» og «The Proposal»-stjernen er ikke kun kjent for sitt flotte utseende, han har gjentatte ganger fått seerne til å le, gjennom sine roller i diverse komedier.

- Når jeg slutter å trene, blir jeg forandret til en hudfarget «ingenting», sier stjernen selv ifølge People.com.

Likevel er ikke stjernen utelukkende fornøyd med den nye tittelen han nå kan krone seg med.

- Man må vel bare ta det for det det er, og dette kommer familien min til å erte meg for resten av livet mitt.

Reynolds har vært gift med skuespilleren Scarlett Johansson i to år. Han forventer også at kona kommer til å tulle litt med tittelen.

- Fra nå av kommer hun vel til å si: «Verdens mest sexy mann. Gidder du å ta ut søpla?». Det vanskeligste nå blir vel å skyte denne tittelen inn i samtaler med fremmede, forteller Reynolds spøkefullt.

En del av undersøkelsen ble foretatt på nettsamfunnet Facebook. Der var det ikke Reynolds som stakk av med seieren. Det gjorde skuespilleren Vin Diesel (43), og det på en overbevisende måte.

Diesel stakk av med hele 56 prosent av stemmene i kåringen, noe han kan takke sine 18 millioner Facebook-fans for.

«Han kan nå kalle seg verdens mest sexy mann i sosiale medier», skriver People.com.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik bor Scarlett Johansson