Dette er verdens mest sexy mann

Bradley Cooper klatrer til topps i People Magazine sin årlige, brennheite kåring.

SEXY: Hollywood-hønken Bradley Cooper er verdens mest sexy mann i 2011 ifølge People Magazine's prestisjefylte kåring. Her er kjekkasen avbildet under GQ Men Of The Year Awards i London i september - der han for øvrig vant prisen for «International M Foto: Stella Pictures
SEXY: Hollywood-hønken Bradley Cooper er verdens mest sexy mann i 2011 ifølge People Magazine's prestisjefylte kåring. Her er kjekkasen avbildet under GQ Men Of The Year Awards i London i september - der han for øvrig vant prisen for «International M Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av de flotte mennene som kom med på årets liste nederst i saken!

SEHER.NO: Ikke bare har han gjort stor suksess med filmer som «Hangover», «The A-Team» og «Limitless», nå seiler Bradley Cooper (36) dessuten rett til topps på People Magazine's liste over verdens mest sexy menn.

Det amerikanske bladet trekker frem kjekkasens isblå øyne og sjarmerende smil, men også attraktive evner som at han er god på kjøkkenet og snakker flytende fransk, i sin vinnerbegrunnelse

Selv tar Cooper seieren med et snev av ydmykhet, noe som neppe gjør ham mindre attråverdig.

- Jeg synes det er veldig kult at en fyr som ikke ser ut som en modell kan få denne tittelen. Jeg synes jeg ser helt ok ut. Noen ganger kan jeg se fantastisk ut, og andre ganger ser jeg fullstendig grusom ut, sier han til People.

Den single skuespilleren, som er blitt koblet til Jennifer Lopez tidligere i år, avslører at han først og fremst tenkte på moren sin, Gloria, da han fikk vite om førsteplassen.

- Det første jeg tenkte var «nå kommer mamma til å bli så glad», sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må legge seg under kniven  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer