Dette er verdens mest sexy kvinne

Victoria's Secret-engelen Miranda Kerr troner på toppen av listen.

VAKKER: Den australske toppmodellen Miranda Kerr er blant Victoria's Secret' mest profilerte «engler». Her avbildet i en kampanje for merket tidligere i høst. Nå er 29-åringen kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet Esquire. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Den australske toppmodellen Miranda Kerr er blant Victoria's Secret' mest profilerte «engler». Her avbildet i en kampanje for merket tidligere i høst. Nå er 29-åringen kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet Esquire. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er gift med «Ringenes Herre»-hunken Orlando Bloom (35), er mamma til skjønne Flynn (1) - og nå er hun kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet Esquire.

Australske Miranda Kerr (29) skal pryde forsiden til bladets desemberutgave, men roses allerede nå opp i skyene på bladets hjemmeside.

«Hun har ansiktet til en gudinne, kroppen til en engel og er gift med en alv» skriver Esquire.

- Jeg tror på å feire kvinnekroppen og omfavne det vi har fått, sier Kerr til bladet. 


HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Victoria's Secret-modellen har tidligere fått skryt for å få selv corny julereklamer til å se sexy ut. Den proffe toppmodellen var også tilbake i knallform få måneder etter at sønnen kom til verden.

29-åringen følger stort sett en blodtypediett, spiser mat med lav glykemisk indeks og trener yoga for å holde superkroppen i form.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke gravid   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer