- Dette er verdens hotteste skuespiller

Tom Hiddleston kan selv ikke tro det...

VERDENS HOTTESTE: Ifølge bladet Total Films lesere, er Tom Hiddleston verdens hotteste skuespiller. Han fikk mer enn 240.000 stemmer. Foto: FameFlynet
VERDENS HOTTESTE: Ifølge bladet Total Films lesere, er Tom Hiddleston verdens hotteste skuespiller. Han fikk mer enn 240.000 stemmer. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmen «Avengers Assemble» har gjort økonomisk braksuksess etter at den kom på kino. Suksess gjør den nå også på andre arenaer.

Magasinet Total Film kårer det hotteste innen dagens film, og «Avengers Assemble»-herrene gjør rent bord på toppen av kåringen «hotteste skuespiller».

Det er Tom Hiddleston (31) som topper hele kåringen, noe han selv ikke klarer å tro på.

- Jeg er absolutt overrasket. Til alle som har stemt på meg: Tusen takk. Bare det å bli nominert i et slikt selskap var en ære for meg, men dette er toppen av kransekaken. Skuespillere kan ikke kalle seg selv for skuespilleren uten et publikum. Og det at det er folk der ute som setter pris på det jeg driver med gjør meg utrolig stolt, sier Hiddleston selv.

På plassene bak kommer Chris Hemsworth og Robert Downey Jr., som også spiller i filmen. Men med over 240.000 stemmer var det altså Hiddleston som stakk av med den gjeve tittelen.

Christian Bale og Ryan Gosling kom også høyt i kåringen.

«Avengers Assemble» ble kåret til hotteste film.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: På jobb en uke etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer