MYKNER OPP: Victoria Beckham ble i mange år kjent for å være «hun med steinansiktet», ettersom hun aldri smilte i offentlige sammenhenger. Men det siste året har Fru Beckham vist en ny side ved seg selv - sikkert mye takket være hennes flotte ektemann David og deres skjønne datter Harper Seven. Dette er tatt i fjor sommer. Foto: Splash News/ All Over Press
MYKNER OPP: Victoria Beckham ble i mange år kjent for å være «hun med steinansiktet», ettersom hun aldri smilte i offentlige sammenhenger. Men det siste året har Fru Beckham vist en ny side ved seg selv - sikkert mye takket være hennes flotte ektemann David og deres skjønne datter Harper Seven. Dette er tatt i fjor sommer. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Dette er verdens beste «tweet»

Fru Beckham hylles for nytt «humorstunt».

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (39) har siden hun ble kjent gjennom jentegruppa Spice Girls på 90-tallet, vært kjent for sitt ikke-eksisterende smil og sin stramme stil.

Men i det siste har Fru Beckham myknet opp, og vist at hun er mer enn en stram trutmunn.

Etter at ektemannen David Beckham (38) i sommer la ut et bilde av kona som smiler fra øre til øre, med påskriften «Hva var det jeg sa - hun kan smile!», har 39-åringen sakte men sikkert altså myknet opp imaget.

Gjennom Twitter-kontoen sin har motedronningen også vist at hun har en humoristisk side.

Fredag denne uken postet hun flere bilder i forbindelse med en fotoshoot, og et av dem var av Victoria som liksom-synger inn i en mikrofon holdt av en Victoria Beckham-dukke:

 

Også et hvor hun koser med en gigantisk isbjørn, har fått en humoristisk «touch»:

 

Flere av 39-åringens følgere hyller Victoria for bildene:

 

I et intervju med magasinet Glamour har Victoria tidligere lagt skylden på motebransjen for å ha stjålet smilet hennes:

- Jeg tror jeg sluttet å smile da jeg begynte i motebransjen. Jeg har skapt en slags personlighet som ikke gir et fullverdig bilde av meg. Hvor jeg på en måte beskytter meg selv ved å sette opp en mental mur. Før pleide jeg å smile på mange bilder. Motebransjen stjal smilet mitt.

Men nå ser det ut til at David, Harper og resten av barneflokken har hjulpet mamma med å finne smilet tilbake igjen...

LES OGSÅ: Her er nye «Beckingham Palace»